BOOT eten & drinken

Adres
Ambachtsweg 65
1271 AL Huizen
Telefoon
06 27285010
Dinerbon.com Huizen BOOT eten & drinken
Dinerbon.com Huizen BOOT eten & drinken
Dinerbon.com Huizen BOOT eten & drinken
Dinerbon.com Huizen BOOT eten & drinken

In Huizen vind je restaurant Boot, inderdaad in een van de mooiste jachthavens van Nederland. Je bereikt dit bijzondere restaurant zowel via land als via water. Bij Boot ben je meer dan welkom voor een borrel en hapjes en voor een overheerlijk diner in een altijd bijzondere sfeer. Er worden bijpassende wijnen geserveerd en de menukaart biedt voor elk wat wils. Betalen kun je bij Boot met een dinerbon of dinercheque.

Borrelen met heerlijke bitterballen of brood met smeersels

Kijken we naar de menukaart van Boot, dan zien we een mooi aanbod voorgerechten in de vorm van onder meer pomodori paprikasoep, carpaccio, gerookte zalm, garnalenkroketten en geitenkaas brulée. Uiteraard kun je ook eerst heerlijk gaan borrelen en kies je daarbij lekkers van de borrelkaart met daarop onder meer olijven, brood met smeersels, spareribs, bitterballen, mini-frikadellen een bittergarnituur of bitterballen.

Van kipsaté tot schnitzel of warme beenham

Ook wat betreft het hoofdgerecht is er bij Boot aan de Ambachtsweg in Huizen heel veel te kiezen. Zo kun je onder meer kiezen voor kipsaté, spareribs, hamburgers, warme beenham, tournedos, carpaccio XXL, schnitzel, zeebaarsfilet of een vega burger die uiteraard geserveerd worden met de lekkerste friet en salade. Het moge duidelijk zijn dat er ook voldoende te eten is voor vegetariërs bij Boot. Echt voor elk wat wils dus daar in Huizen.

Tafel heerlijk na met een dame blanche of ene coupe karamel

Natafelen kan prima bij Boot. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld chocolademousse, een dame blanche, een ook al heerlijke coupe karamel of gewoon voor een kop koffie of thee. De rekening voldoe je met je dinercheque of met je dinerbon waarna je Boot via de boot of gewoon via land verlaat. Boot is typisch zo’n eetgelegenheid waar je zeker nog eens terugkeert. Want het eten is voortreffelijk en de sfeer bijzonder zo vanaf het water.