Restaurant de Doelen

Adres
Sluis 1
1398 AR Muiden
Telefoon
0294-263200
Dinerbon.com Muiden Restaurant de Doelen
Dinerbon.com Muiden Restaurant de Doelen
Dinerbon.com Muiden Restaurant de Doelen
Dinerbon.com Muiden Restaurant de Doelen

Restaurant de Doelen is dé plek in het pittoreske Muiden waar u kunt genieten van de authentieke Franse keuken. Diner in stijl met uw Dinerbon en geniet van de landelijke gerechten die u wellicht al kent, maar u opnieuw zullen verassen. Het restaurant is gelegen op een prachtige plek aan de Groote Zeesluizen en de Vecht. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het historische straatbeeld van Muiden en de inkomende en uitgaande schepen. Bij De Doelen houden ze van gezelligheid en goed eten met een lekker glaasje wijn. Een feest van smaak en kwaliteit!

U bent het hele jaar door welkom bij Restaurant De Doelen. Ze accepteren ook uw Dinerbon. De menukaart wordt deels afgestemd op de beschikbare producten uit het seizoen. In de zomermaanden serveren ze bijvoorbeeld heerlijke lamscarré met rozemarijn en fruits de mer, waaronder oesters. Bestel een glaasje mousserende wijn er bij en uw luxe diner is compleet! Op de a la carte menukaart vind u allerlei culinaire gerechten met vlees of vis, zoals bavette en zeetong. Ook aan de vegetariër wordt gedacht. Die kan onder andere een romige risotto met truffels bestellen. Wilt u echt uitgebreid tafelen met uw Dinerbon? Ga dan voor een driegangenmenu van €34,50 of een viergangenmenu voor €42,50.

Voordat u met de Dinerbon lekker gaat dineren bij De Doelen is het aan te raden om de omgeving te verkennen. Wandel door de historische staatjes van Muiden en breng een bezoekje aan het statige Muiderslot. U kunt er ook een lekker fietstochtje van maken!