Brasserie ZOMAAR Purmerend

Adres
Achter de Kerk 1
1441BE Purmerend
Telefoon
0299 430 181
Dinerbon.com Purmerend Brasserie ZOMAAR Purmerend
Dinerbon.com Purmerend Brasserie ZOMAAR Purmerend
Dinerbon.com Purmerend Brasserie ZOMAAR Purmerend

In het centrum van Purmerend is restaurant Brasserie ZOMAAR gevestigd. Het is een restaurant met een rustige en sfeervolle uitstraling door de echte huiskamersfeer die wij voor u gecreëerd hebben. Wij bieden u de mogelijkheid om binnen of buiten te eten. Als u kiest om buiten iets te eten dan kunt u terecht op ons terras dat aan de kerk is gelegen. Brasserie ZOMAAR is zeer geschikt voor uw dinerbon om bij ons een gezellig feestje te hebben of om lekker met uw gezin uit eten te gaan. U kunt natuurlijk ook voor andere gelegenheden gezellig bij ons langskomen! Wij hebben een bediening die uitstekend en beleefd te werk gaat. Zij zullen ervoor zorgen dat u zeker geen spijt heeft van uw bezoek!

Wij hebben een keuken die voor eerlijke, mooie en verse ingrediënten kiest. Onze gerechten zijn daarom zeer smaakvol en hebben een frisse uitstraling. Het is voor ons belangrijk dat wij u gerechten bieden van hoge kwaliteit en daarbij zorgen wij er ook voor dat de gerechten uitstekend geserveerd worden op uw bord. Met uw dinerbon kunt u dus goed bij ons terecht!
U kunt bij ons genieten van een verzorgde lunch, high wine, high cocktail. high tea, voor een borreltje of voor een heerlijk diner. Bij al deze opties heeft u een ruime keuze voor jong en oud, u komt dus zeker niets tekort!

Kom langs met uw dinerbon om niet alleen het eten, maar ook de sfeer te proeven van ons restaurant!