Restaurant Hollands Venetie

Adres
Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn
Telefoon
0521 36 1231
Dinerbon.com Giethoorn Restaurant Hollands Venetie
Dinerbon.com Giethoorn Restaurant Hollands Venetie
Dinerbon.com Giethoorn Restaurant Hollands Venetie

Wilt u eens een dagje weg met uw partner, familie of vrienden? Kom dan naar het bijzondere dorpje Giethoorn met haar vele grachten, bruggen en historische huizen. Dan kunt u ook meteen aanschuiven bij Restaurant Hollands Venetië in het hart van het dorp. Ze accepteren hier namelijk ook uw Dinerbon! De prachtige terrassen van dit restaurant kijken uit over het idyllische natuurgebied de Weerribben-Wieden. En u kunt er ook nog eens heerlijk eten en drinken! Als u van pure ingrediënten en seizoensgerechten houdt, bent u bij Restaurant Hollands Venetië aan het juiste adres met uw Dinerbon.

Restaurant Hollands Venetië heeft een klassieke Franse uitstraling, waardoor u in alle rust kunt dineren in een vriendelijke ambiance. De chef maakt zo veel mogelijk gebruik van verse seizoensproducten en stelt maandelijks met zorg een nieuwe menukaart samen. Zo kunnen zelfs vaste gasten elke keer verrast worden door de bijzondere creaties! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere spareribs, kalfslever, varkenshaas, ribeye, gebakken zeetong en zalm terriyaki. Uw Dinerbon is hier goed besteed! Heeft u meer zin in een vegetarisch gerecht? Ga dan voor de quiche met spinazie of de gebakken geitenkaas met walnoten-honing-tijmdressing. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentegarnituren.

Als u echt iets bijzonders wilt doen met uw Dinerbon, moet u eens op de website van Restaurant Hollands Venetië kijken. Ze hebben namelijk diverse speciale arrangementen zoals een zomerse barbecue en ‘’I-Shi Yaki’’. Dit is een Japanse eettraditie waar uw vlees en vis gebakken wordt op een steengrillplaat. Bij Restaurant Hollands Venetië is dus van alles mogelijk!