Delphi Hengelo

Adres
Drienerstraat 12
7551 HG Hengelo
Telefoon
074 - 2910495
Dinerbon.com Hengelo Delphi Hengelo
Dinerbon.com Hengelo Delphi Hengelo
Dinerbon.com Hengelo Delphi Hengelo
Dinerbon.com Hengelo Delphi Hengelo

Restaurant Delphi is een uniek Grieks restaurant in het centrum van Hengelo. Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor een authentieke Griekse maaltijd in een ongedwongen sfeer. Iedereen die van lang en ontspannen tafelen houdt, is bij Restaurant Delphi aan het goede adres. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 17:00 en 22:00. Bij binnenkomst ontvangen ze u graag met een Grieks glaasje ouzo van het huis. Zo komt u meteen in de vakantiestemming!

De chef-kok van restaurant Delphi heeft jarenlange ervaring en beheert de Griekse keuken volledig. Hij nodigt u van harte uit om de authentieke Griekse smaken te komen ontdekken met uw Dinerbon. U bent altijd welkom voor een avond vol Grieks genot. Alle gerechten worden met verse producten bereid en dat zult u zeker proeven! Op de menukaart staan diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De vleesliefhebber kan zijn geluk niet op met alle verschillende spiesen en schotels, waarbij u meerdere Griekse grillspecialiteiten kunt proeven. De vegetariër kan allerlei bijzondere ovenschotels proberen, zoals een vegetarische mousaka! Alle gerechten worden geserveerd met rijst, tzatziki en friet. Ook mag u onbeperkt opscheppen van de saladebar. Bij Delphi kunt u met de Dinerbon heerlijk dineren in Griekse stijl.

Uw kinderen zijn ook van harte welkom bij Restaurant Delphi. Op de kinderkaart staan kleinere porties van de Griekse specialiteiten, zodat ook uw kinderen deze prachtige keuken kunnen leren kennen. Uiteraard krijgen ze er ook wat frietjes bij. Kom dus gezellig een hapje eten met de familie én met uw Dinerbon!