Restaurant De Pyramiden

Adres
Nieuwstraat 38
7551CZ Hengelo
Telefoon
074 2437645
Dinerbon.com Hengelo Restaurant De Pyramiden
Dinerbon.com Hengelo Restaurant De Pyramiden
Dinerbon.com Hengelo Restaurant De Pyramiden
Dinerbon.com Hengelo Restaurant De Pyramiden

Met uw Dinerbon op zak in Hengelo? Heeft u daarbij ook nog eens zin in heerlijk gegrild vlees, een broodje falafel of een andere Egyptische specialiteit? Ga dan zeker langs bij Egyptisch restaurant de Pyramiden, dichtbij het station gelegen. Wij zijn experts op het gebied van authentiek Egyptisch eten. U kunt daarvan genieten in ons Egyptisch ingerichte restaurant of op ons mooie zonnige terras. Onze bediening zal u met open armen verwelkomen en weet precies hoe ze u moeten verwennen. Het enige waar u voor dient te zorgen is een gezonde eetlust.

Wij bieden een reeks bekende Egyptische gerechten, zoals shoarma, kebab, shaslik, falafel, spareribs, koteletten en een groot aantal heerlijke grillschotels. Van vele gerechten hebben wij onze eigen variant gemaakt, zoals de mixed grill Pyramiden, een absolute aanrader! Een aantal mooie Egyptische desserts maken de kaart compleet en voor de kleine eters zijn er speciale kindergerechten. Drink bij uw maaltijd ook een heerlijk wijntje of koel biertje. Kom genieten van gezelligheid en lekker eten met uw Dinercheque en kijk ook op onze website voor onze bezorgservice. Dan ziet u ook dat ons restaurant zeer geschikt is voor al uw feestelijke gelegenheden.

Voor een portie gezelligheid en een heerlijke Egyptische maaltijd bent u bij de Pyramiden dus op de juiste plek. Een snelle hap om af te halen of gewoon een lekker uitgebreid diner nuttigen op uw gemak, het kan allemaal bij ons. Neem uw Dinerbon mee en loop gewoon een keer bij ons binnen. Wij hopen u snel een keer te zien bij de Pyramiden!