Restaurant Wyllandrie

Adres
Tichelwerk 1
7631CJ Ootmarsum
Telefoon
054-6432311
Dinerbon.com Ootmarsum Restaurant Wyllandrie
Dinerbon.com Ootmarsum Restaurant Wyllandrie
Dinerbon.com Ootmarsum Restaurant Wyllandrie

Ootmarsum geldt als een van de mooiste plekjes van Twente. Het is bovendien een kunstzinnig stadje, waar kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar ontmoeten. Ootmarsum is ook de plek van Hotel-Restaurant Wyllandrie, van waaruit je Ootmarsum mooi ziet liggen. Wyllandrie ligt namelijk op het hoogste punt van het stadje. Wyllandrie biedt steeds de lekkerste gerechten. Bovendien wordt de dinerbon en de dinercheque er geaccepteerd.

Alleen het diner maakt een bezoek aan Wyllandrie de moeite waard

Na een overnachting geniet je bij Wyllandrie van een heerlijk ontbijt met alles wat nodig is om goed aan de dag te beginnen. Van koffie, thee en melk tot verse broodjes, ontbijtgranen en gekookte eitjes. Wyllandrie is echter vooral bekend om het voortreffelijke diner dat er bereid wordt. Alleen het diner maakt een bezoek aan Wyllandrie al bijzonder. Vooraf neem je in Ootmarsum bijvoorbeeld een tomatensoep, kip teriyaki, spiesjes of knoflook champignons.

Heerlijke fietstocht door de natuurlijk maakt uiteraard hongerig

Kijken we aar het hoofdmenu, dan zien we de lekkerste wienerschnitzel, biefstuk van de haas of zalmfilet. Of een saté van de haas of spareribs, want ook die staan op de menukaart in Ootmarsum, waar menigeen zich het diner na een heerlijke fietstocht door de natuurrijke omgeving heerlijk laat smaken. Het royaal geserveerde diner sluit je al natafelend af met iets van de al eveneens uitgebreide dessertkaart. Daarop prijkt onder meer een dame blanche, een Luikse wafel en apfelstrudel, terwijl ook de chocolade Moelleux zeer gewild is. Na al dit heerlijks is het afrekenen gemakkelijk, want daarvoor gebruik je dus gewoon de dinercheque of de dinerbon. Vervolgens pak je een nacht het hotel, geniet je in de ochtend van een heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt en vervolg jij je weg. Zeker weten dat je een keer terugkomt, want Ootmarsum is veel te mooi om links te laten liggen.