Meat The Greek

Adres
Krommestraat 55
3811CB Amersfoort
Telefoon
033-2852421
Dinerbon.com Amersfoort Meat The Greek
Dinerbon.com Amersfoort Meat The Greek
Dinerbon.com Amersfoort Meat The Greek
Dinerbon.com Amersfoort Meat The Greek
Dinerbon.com Amersfoort Meat The Greek

In de Krommestraat, het leukste straatje van Amersfoort, vind je het eigentijdse Griekse restaurant Meat the Greek. Als je een liefhebber bent van de traditionele Griekse keuken en de Griekse gastvrijheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Op onze menukaart vind je authentieke, populaire gerechten die je in Griekenland op elke straathoek kunt eten. Wat denk je van keftedakia (gehaktballetjes in tomatensaus) of tiropita (knapperig filodeeg gevuld met feta) als voorgerecht? En mixed grill, stifado (stoofgerecht met sjalotjes) of de beroemde moussaka als hoofdgerecht?
Alles is huisgemaakt en vers, met liefde bereid door onze koks.
In Griekenland toon je je waardering voor jouw gasten door voor ze te koken, dus dat zit wel goed.

Onze specialiteit is de pita (Grieks ‘broodje’) die gevuld kan worden met allerlei soorten vlees, waaronder natuurlijk de welbekende varkens- of kipgyros, maar ook met een vegetarische burger.
Tzatziki, frietjes, tomaat en ui maken de pita af. Ook heerlijk om uit het vuistje te eten terwijl je de binnenstad van Amersfoort ontdekt!

Bij mooi weer zetten wij de schuifpui open en zit je gezellig binnen en tegelijkertijd buiten. Geniet je liever thuis van de echte Griekse keuken? Wij bezorgen ook!

Wil je jouw cadeaubon bij ons besteden, dan ben je van harte welkom.
We zijn woensdag t/m maandag geopend tussen 16.00 en 22.00 uur.
Bekijk onze website voor het volledige menu.