Restaurant Mylos

Adres
Arnhemseweg 5E
3811 NN Amersfoort
Telefoon
033 - 4635788
Dinerbon.com Amersfoort Restaurant Mylos
Dinerbon.com Amersfoort Restaurant Mylos
Dinerbon.com Amersfoort Restaurant Mylos
Dinerbon.com Amersfoort Restaurant Mylos

Restaurant Mylos in Amersfoort presenteert u het echte Griekenland. Het Griekenland van onbezorgde avonden gevuld met uitgebreide diners en prachtige wijn. Chef Myron brengt dit Griekenland elke avond vol trots en passie in zijn gezellige restaurant. Hij bereidt voor u de meest overheerlijke authentieke Griekse gerechten. Kom dus vooral met uw Dinerbon naar Amersfoort voor uw verjaardag, reünie of intiem diner. Bij Mylos kunt u bij elke gelegenheid en in elk gezelschap terecht.

Op onze uitgebreide menukaart wordt er aan iedereens eisen voldaan, zodat iedereen bij ons heerlijk kan eten. Wij serveren vlees- en visgerechten, maar ook vegetarische gerechten. Voor de kinderen hebben wij de keuze uit verschillende simpelere gerechtjes. Wanneer u een allergie of een speciaal dieet heeft, bereidt de chef voor u een net zo lekker alternatief. De bediening adviseert u ook altijd graag over de verschillende Griekse wijnen.

Bestel bij ons meerdere kleine hapjes, om zo overal van wat te kunnen proeven of deel een heerlijke schotel met uw gezelschap. Ook serveren wij heerlijke gerechten die recht van de grill komen.

Het decor van Mylos is eigentijds en gezellig en laat u zich wanen in het echte Griekenland. U kunt bij ons gegarandeerd een heerlijke avond lang tafelen. Het gehele team van Mylos wenst u spoedig te kunnen verwelkomen en daarna te merken dat u niet weg kunt blijven! Ook met uw Dinerbon bent u bij ons van harte welkom, waardoor dineren bij ons een nog groter feest wordt. Hopelijk tot snel, wij heten u in ieder geval alvast van harte welkom!