In den Gloeiende Gerrit

Adres
Oude Kerklaan 15
3828 EC Hoogland
Telefoon
033-4801221
Dinerbon.com Hoogland In den Gloeiende Gerrit
Dinerbon.com Hoogland In den Gloeiende Gerrit

Pannenkoekenhuis In Den Gloeiende Gerrit is al 20 jaar een begrip in Hoogland, vanwege haar gastvrijheid en verse pannenkoeken. Het is gevestigd in een voormalige boerderij, die een honderdjarige horecageschiedenis kent. Gasten van heinde en verre weten tegenwoordig het pannenkoekenhuis te vinden. Met uw Dinerbon kunt u genieten van een oude vertrouwde Hollandse pannenkoek, zoals die volgens de traditie zou moeten smaken. In Den Gloeiende Gerrit is geopend op dinsdag tot en met zondag.

Bij In Den Gloeiende Gerrit worden gastvrijheid en versheid als vanzelfsprekend beschouwd. Neem ook gerust uw Dinerbon mee. De koks maken zelf het beslag, waarbij u de keus heeft uit eierbeslag of meergranenbeslag. Kies daarna zelf de ultieme combinaties van beleg en uw verrukkelijke pannenkoek is compleet! U kunt de pannenkoek beleggen met spek, gehakt, appel, walnoten, ananas, champignons, mais, tonijn en nog veel meer. Overigens kunt u met uw Dinerbon ook één van de speciale pannenkoeken bestellen. Ze hebben een aantal bijzondere landenspecialiteiten, waaronder een Franse, Hongaarde, Chinese en Afrikaanse pannenkoek. Naast de kaart serveren ze drie specialiteiten per seizoen. Geniet na uw maaltijd nog van een lekker kopje koffie terwijl uw kinderen zich vermaken op de speelzolder met ballenbak.

De chefs van In Den Gloeiende Gerrit maken zo veel mogelijk gebruik van ingrediënten uit hun eigen moestuin. Verser kan niet! Ook produceren ze hun eigen bieren en kaas. Na een tijdje experimenteren hebben ze besloten dat hun eigen vandouvankaas toch wel de grote winnaar was. Probeer het nu op uw pannenkoek met uw Dinerbon!