Asian Tower

Adres
Ravenswade 1-A
3439 LD Nieuwegein
Telefoon
030 - 2874090
Dinerbon.com Nieuwegein Asian Tower

Lijkt het u wat om eens Oosters te dineren in een langzaam roterend restaurant? Dan moet u eens langs gaan bij Asian Tower in Nieuwegein! Neem plaats in het ruime restaurant terwijl de kok een heerlijke lunch of diner voor u bereidt. U kunt hier uiteraard ook terecht met uw dinerbon.

Asian Tower is de perfecte locatie om na het werk lekker te dineren of om een verse maaltijd af te halen voor thuis. Vooral als u nog een dinerbon heeft! Bij Asian Tower heeft u keus tussen twee Oosterse keukens: de Oriëntaalse en de Japanse. Op de Oriëntaalse kaart staan veel uiteenlopende soorten gerechten. U heeft de keus uit kip, eend, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees, vis, garnalen, kreeft en vegetarisch. De producten zijn bereid met heerlijke kruiden en specerijen, waardoor u kennis zal maken met speciale Oosterse smaken. Voor dezelfde prijs kunt u ook kiezen voor twee kleine hoofdgerechten, zodat u verschillende dingen kunt proberen. Bent u een sushiliefhebber? Dan kunt u uw geluk niet op bij de sushibar! De kundige koks maken in ruil voor uw dinerbon de lekkerste sushi voor u klaar met verse vis. U kunt ook een sushi mix bestellen of u laten verassen met een speciale sushiselectie van de chef.

Met uw dinercheque kunt u veel kanten op bij Asian Tower. Dit geldt dus zowel voor uw menukeus als voor uw uitzicht! U kunt online of per telefoon een tafel reserveren in het ruime restaurant. Maakt u zich geen zorgen over parkeren, want dat kan gewoon gratis voor de deur. Kom in de Oosterse sferen in het Hollandse Nieuwegein!