Minos Pallas

Adres
Handelskade 83-85
3434 BE Nieuwegein
Telefoon
030-6081128
Dinerbon.com Nieuwegein Minos Pallas
Dinerbon.com Nieuwegein Minos Pallas
Dinerbon.com Nieuwegein Minos Pallas
Dinerbon.com Nieuwegein Minos Pallas

Minos Pallas is dé hotspot in Nieuwegein als het gaat om de veelzijdige Griekse keuken. U kunt hier nu ook met uw Dinerbon terecht! Geniet samen met uw partner, familie, vrienden of collega’s van een gezellig avondje uit. Minos Pallas staat bekend om haar traditionele grillspecialiteiten, vriendelijke bediening en sfeerbepalende inrichting. U waant zich door de prachtige vloermozaïeken en muurschilderingen in een prachtig paleis op Kreta. Toch kunt u hier gewoon met uw Dinerbon betalen.

De menukaart van Minos Pallas reflecteert de rijke Griekse keuken en biedt dus voor ieder wat wils. Bestel eerst een lekker glaasje ouzo of een mooi glas wijn én een van de heerlijke voorgerechten. Een aanrader is om de ‘’Pikilia’’ te bestellen. Dit is een mooie selectie van Griekse amuses die zeker naar meer zal smaken! Bestel daarna met uw Dinerbon uw favoriete hoofdgerecht. Uiteraard staan er een aantal klassiekers op de kaart zoals souflaki en gyros. Bent u met z’n tweetjes uit eten? Ga dan voor één van de gemengde Griekse vleesschotels. De visliefhebber kan onder andere een hele gegrilde dorade met olijfolie, citroen en zeekraal bestellen. Tenslotte kan ook de vegetariër terecht bij Minos Pallas. Wat dacht u van een Melitsana uit de oven met aubergine, tomaat, mozzarella, parmezaan en tzatziki?

Een leuke manier om de Dinerbon te besteden is door de Mèzethes voor twee personen te bestellen. Dit staat garant voor een ware culinaire ontdekkingstocht! U krijgt dan een tafel vol verschillende Griekse hapjes, die u allemaal mag en wilt proeven.