bij Moov (Reserveren)

Adres
Zadelstraat 22
3511 LV Utrecht
Telefoon
0306966582
Dinerbon.com Utrecht bij Moov (Reserveren)
Dinerbon.com Utrecht bij Moov (Reserveren)
Dinerbon.com Utrecht bij Moov (Reserveren)
Dinerbon.com Utrecht bij Moov (Reserveren)

Let op: In verband met drukte gelieve eerst (telefonisch) reserveren met uw Diner Cadeaukaart. De kaart is niet te besteden bij onze afhaalservice.

In de schaduw van de Utrechtse Dom is eetcafé Bij Moov gevestigd. Dit staat voor Bij Mijn Ouders Op Visite, wat bij binnenkomst al snel duidelijk wordt door de leuke huiselijke sfeer die het café uitstraalt. Als u regelmatig terug verlangt naar het lekkere eten van thuis, moet u met uw Dinerbon bij eetcafé Bij Moov zijn! Ook de lunch- en dinerkaart laten u de smaken van vroeger weer herontdekken. Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee!

Bij eetcafé Bij Moov ervaart u echt weer dat prettige gevoel van thuis komen. Ga lekker zitten en bestel eerst een bak koffie of een verfrissend drankje. Tijdens de lunch kunt u er terecht voor een stevige maaltijd. Zo hebben ze onder andere uitsmijters en royaal belegde broodjes. Bestel bijvoorbeeld ‘Vaders Speciaaltje’ met warme beenham of ‘Opa’s Liefde’ met gerookte zalm en kruidenroomkaas. Dit kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Ook in de avond is het goed toeven bij eetcafé Bij Moov. Geniet van de gezellige ambiance en een heerlijke maaltijd. Zo kunt u bijvoorbeeld ‘Opa’s Geluk’ (kipsaté met pinda’s en kokos) of ‘Tante’s zaligheid’ (gepaneerde schnitzel) bestellen. Uw kinderen kunnen uiteraard ook komen eten. Zij kunnen het ‘Mega Mindy Menu’ met kipnuggets of het ‘Mega Toby Menu’ met frikandellen bestellen.

Bent u een liefhebber van vegetarisch eten? Ook dan bent u welkom om de Dinerbon bij Bij Moov te besteden. Op de menukaart vindt u bijvoorbeeld de ‘Neefjes Kaasverassing’ met gebakken camembert, friet en salade. Dat is smullen geblazen!