Guusjes

Adres
's Gravezandestraat 27
3514VR Utrecht
Telefoon
030-2723450
Dinerbon.com Utrecht Guusjes
Dinerbon.com Utrecht Guusjes
Dinerbon.com Utrecht Guusjes
Dinerbon.com Utrecht Guusjes

Het gezellige eetcafé Guusjes ligt in Utrecht en kan met uw Dinerbon perfect dienst doen als verlengstuk van uw woonkamer én van uw werkplek. Ontbijt, lunch, borrel en diner, alles is mogelijk bij Guusjes. Bij binnenkomst merkt u al waarom wij worden omschreven als de ‘huiskamer van de buurt’. Ons interieur is gezellig en warm opgemaakt en bevat een groot aantal ‘vintage’ spulletjes die wij erin hebben verwerkt. Een paar voorbeeldjes; de vloer is afkomstig uit een oude goederentrein en onze wijnkast bestaat uit een aantal opeengestapelde pallets. Zo valt er nog veel meer te ontdekken in het interieur van Guusjes. De gezelligheid wordt compleet gemaakt door onze gezellige muziek, de spelletjeskast en de warme en ontspannen sfeer. Met uw Dinerbon kunt u bij Guusjes dus heerlijk onthaasten en ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Kom met uw Dinerbon gezellig genieten van een ontbijt, een lunch, een diner of een gezellige borrel. Onze gerechten bereiden wij waar mogelijk met eerlijke en dagverse producten. Ook koken wij graag met de seizoenen mee, zodat u periodiek kunt genieten van heerlijke seizoensproducten. Zeker onze visgerechten hebben daar baat bij! Guusjes is ook een uitstekende borrelplek. Wij hebben een uitgebreide bierkaart met minstens 50 bieren op de fles en 6 bieren op de wisseltap. Ook onze wijnkaart is mooi uitgebreid. U snapt waarom Guusjes zo’n populaire borrellocatie is!

Kom met uw Dinerbon genieten van een heerlijk relaxt avondje uit bij Guusjes. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant en heten u alvast van harte welkom!