India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Adres
Oudegracht aan de Werf 144
3511 AZ Utrecht
Telefoon
030 - 2332666
Dinerbon.com Utrecht India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Let op: Wij accepteren geen e-vouchers. Alleen fysieke passen.

In de oude werfkelders in de gezellige binnenstad van Utrecht zijn tegenwoordig veel restaurants gevestigd. Één van deze restaurants is India Port. Kom tot volledige ontspanning in de serene omgeving van dit Indiase restaurant aan het water. Dit is de perfecte locatie om een hapje te gaan eten na een dagje Utrecht. Vooral als u nog een Dinerbon te besteden heeft! Restaurant India port is dagelijks geopend tussen 5 en half 11.

De Indiase keuken staat bekend om haar kruidige rijstgerechten met lam, kip of vis. Ook wordt er vaak gekookt met linzen, bloemkool of aubergine. Bij restaurant India Port kunt u door uw Dinerbon kennis maken met authentieke Indiase gerechten, zoals Tandoori Tikka Masala of een lekkere curry. Dit kan overigens zo pittig gemaakt worden als u zelf wilt. Ook kunt u bij India Port een aantal lekkere bijgerechtjes bestellen, zoals papperdums, raita of nan. Nan is speciaal Indiaas witbrood, die door de koks elke dag vers worden gebakken. Ze hebben ook speciale varianten gevuld met knoflook of ui. Dat is smullen geblazen met uw Dinercheque!

Heeft u zin in een uitgebreid diner? Dan kunt u ook kiezen voor één van de viergangenmenu’s. Het restaurant biedt een aantal verrassende menu’s aan, elke met een ander thema en exotische naam. Wat dacht u van het Shah Jahan Menu, het Mughal Menu of het Menu Mumtaz? Om er achter te komen wat deze menu’s precies inhouden moet u maar even een bezoekje komen brengen met uw Dinercheque…