Los Argentinos Utrecht

Adres
Oudegracht aan de werf 127A/129
3511 AL Utrecht
Telefoon
030-2331444
Dinerbon.com Utrecht Los Argentinos Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Los Argentinos Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Los Argentinos Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Los Argentinos Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Los Argentinos Utrecht

Met uw Dinerbon kunt u gezellig komen dineren bij Grillrestaurant Los Argentinos in Domstad Utrecht. Dit sfeervolle Argentijnse restaurant is gevestigd in één van de authentieke werfkelders aan de Oudegracht. U weet wat dat betekent: bij mooi weer kunt u heerlijk ontspannen op het terras aan het water! Bestel dan ook een lekker hapje en drankje en maak kennis met de Argentijnse keuken.

Houdt u een beetje van een goed stuk vlees? Dan moet u bij Los Argentinos zijn. In de keuken neemt het grillrooster de belangrijkste plaats in. Op de deze grill worden door de chefs op vakkundige wijze de lekkerste specialiteiten bereid. Deze kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Het vlees wordt naar wens van de gast gesneden en op Argentijnse wijze gegrilld. Uiteraard kunt u bij Los Argentinos diverse soorten biefstuk met chimichurrisaus bestellen. Ze importeren hiervoor het allerbeste rundvlees uit Argentinie, Aberdeen Angus Beef. Dit vlees wordt niet ingevroren maar vacuüm verpakt en gekoeld (tussen 0 en 2 graden) geïmporteerd. Hierdoor blijft het vlees vers, mals en sappig en behoudt het de typische smaak! Kom het snel proeven met uw Dinerbon.

Uiteraard staan er ook nog allerlei andere gerechten op de menukaart. Ze hebben ook een aantal visgerechten, vegetarische gerechten en burrito’s. U kunt zelfs met uw Dinerbon onbeperkt genieten van malse spareribs! Wilt u een keer uitgebreid dineren? U kunt al vanaf €23,95 een driegangermenu bestellen. Vergeet daarbij niet een lekker glas Argentijnse wijn te bestellen!