Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Adres
Oudegracht aan de Werf 140 - 142
3511 AZ Utrecht
Telefoon
030-2333545
Dinerbon.com Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Let op: Wij accepteren geen e-vouchers. Alleen fysieke passen.

Kunt u maar geen genoeg krijgen van Thailand? Dan is restaurant Mahanakorn in Utrecht echt iets voor u! Mahanakorn is dé plek om lekker te dineren in een warme en rustige setting. Bij Mahanakorn is veel mogelijk zo kan je hier eten in een grotere groep maar ook kan je hier heerlijk eten voor twee. Neem uw dinerbon mee en geniet van Thailand in hartje Utrecht.

Mahanakorn haalt Thailand naar het historische stadscentrum van Utrecht toe. Mahanakorn is gelegen op een van de mooiste plekjes van het centrum van Utrecht. Mahanakorn huist in prachtige unieke en ouderwetse werfkelders. Deze werfkelders zorgen voor een unieke ervaring. Door de werfkelders kunt u van uw eten genieten in een sfeervolle historische setting.

Ontspan bij de typerende Thaise gastvrijheid en ervaar de heerlijke Thaise keuken. Geniet bij Mahanakorn van de meest heerlijke Thaise gerechten en laat u verwarmen door de warme, rustige en sfeervolle setting. Mocht u in de buurt zijn van ons restaurant en uw dinerbon bij hebben? Dan moet u zeker eens bij ons binnenstappen.

Mahanakorn staat al sinds 1990 bekend als de plek waar u heen moet voor de échte traditionele Thaise gerechten. De gerechten worden bereid met de meest verse ingrediënten en de meest uiteenlopende kruiden. Zoals dat alleen in de Thaise keuken gebeurd wordt er een heerlijke combinatie gemaakt van zoet, zout, zuur en pittig waarvan uw smaakpapillen gaan tintelen.

Bent u een doorgewinterde liefhebber van de Thaise keuken of zou u dat graag willen worden? Dan is Mahanakorn zeker een plek waar u een keer moet aanschuiven. Wij ontvangen u met open armen, ook met uw dinerbon!