O'Panuozzo Mariastraat

Adres
Mariastraat 35
3511 LN Utrecht
Telefoon
030 7439706
Dinerbon.com Utrecht O'Panuozzo Mariastraat
Dinerbon.com Utrecht O'Panuozzo Mariastraat
Dinerbon.com Utrecht O'Panuozzo Mariastraat
Dinerbon.com Utrecht O'Panuozzo Mariastraat

De Napolitaanse keuken staat centraal bij O'Panuozzo Neapolitan Pizzeria in Utrecht

Meer Italiaans dan O'Panuozzo Neapolitan Pizzeria in Utrecht kan het niet worden. De naam van dit restaurant verwijst namelijk naar ‘panuozzo’, of “O’ panuozzo”. Dit is een lekker broodje dat wordt gemaakt van pizzadeeg. Daarna wordt het deeg gebakken in een traditionele houtoven en wordt voornamelijk als tussendoortje of als lunch gegeten. Het broodje wordt doorgaans belegd met vis, groente en vlees en is uiteraard ook bij O'Panuozzo Neapolitan Pizzeria in Utrecht te bestellen. Probeer jij binnenkort dit gerecht uit met je restaurantbon?

Probeer diverse Italiaanse gerechten bij O'Panuozzo Neapolitan Pizzeria in Utrecht

Authentieke smaken, dat is waar het om draait bij O'Panuozzo Neapolitan Pizzeria in Utrecht. Gaat je culinaire hart sneller kloppen van de Italiaanse keuken, dan weet je zeker dat je optimaal gaat genieten met je restaurantbon. De veelzijdige kaart weerspiegelt het echte Italië en naast verschillende voor- hoofd- en nagerechten, heb je ook de keuze uit diverse Italiaanse wijnen. Uiteraard vertelt het personeel je graag wat de beste combinatie is als je aan tafel zit bij O'Panuozzo Neapolitan Pizzeria in Utrecht.

Bezoek een van de twee restaurants van O'Panuozzo Neapolitan Pizzeria in Utrecht

O'Panuozzo Neapolitan Pizzeria in Utrecht beschikt over twee locaties, namelijk de Voorstraat 34 en de Mariastraat 35. Het restaurant aan de Mariastraat 35 is van maandag tot en met zondag geopend tussen 12:00 uur en 22:00 uur. Het restaurant aan de Voorstraat 34 is van dinsdag tot en met vrijdag van 16:00 uur tot en met 22:00 uur geopend en op zaterdag en zondag van 12:00 uur tot en met 22:00 uur. Wil je er zeker van zijn dat er een tafel vrij is met je restaurant cadeau? Bel in dat geval van tevoren naar een van de twee vestigingen en maak een reservering met je restaurant cadeau.