Sushi Time Utrecht

Adres
Lange Jansstraat 2
3512BB Utrecht
Telefoon
030221 8385
Dinerbon.com Utrecht Sushi Time Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Sushi Time Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Sushi Time Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Sushi Time Utrecht

U kunt nu ook in Nederland genieten van de rijke Japanse smaak die Sushi heet. Om deze smaak het best te proberen kunt u bij Sushi Time aan een tafeltje plaatsnemen. Bij Sushi Time kunt u ook gewoon betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

U heeft bij Sushi Time ruime keuze in verschillende soorten sushi maar er staat ook ‘More Than Sushi’ gerechten tussen. Dat zijn gerechten die bijvoorbeeld op de teppanyaki plaat worden klaargemaakt. In Japan zelf is dit een enorm succes. Hier in Nederland begint het ook aan te slaan. Want, zoals de vaste gasten van Sushi Time weten, is het erg lekker en kunt u hier van de verschillende sushi snoepen zolang u wilt! Helaas is het niet altijd mogelijk om naar het restaurant te komen omdat u aan het werk bent of geen zin heeft om van de bank af te komen. Daar hebben ze bij Sushi Time over na gedacht en speciaal voor u komen ze de heerlijke Japanse keuken gewoon langs de deur brengen.

Ook bieden ze bij Sushi Time workshops aan. Tijdens deze workshops zal u leren hoe u zelf sushi moet maken. Aan het einde van de les mag u natuurlijk gewoon uw eigen gemaakte sushi opeten. Dit is natuurlijk een hele leuke activiteit voor een feestje. Maar ook als u alleen bent kunt u zich hiervoor inschrijven, daar wordt door Sushi Time niet moeilijk over gedaan.

Kom dus snel genieten van de heerlijke sushi. Vergeet niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.