Taj Mahal (geen e-vouchers)

Adres
Zadelstraat 32
3511LV Utrecht
Telefoon
030 2314530
Dinerbon.com Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)

U hebt nu de mogelijkheid om met uw dinerbon heerlijk Indiaas uit eten te gaan bij Indiaas Specialiteiten Restaurant Taj Mahal. Dit sfeervoller restaurantje huist al 30 jaar in de gezellige Zadelstraat en is onderhand een begrip in de omgeving. U kunt hier terecht voor de lekkerste en meest verassende Indiase specialiteiten, waarvan u geniet in een ongedwongen en warme sfeer. Het draait in dit restaurant allemaal om de gast, dus naast dat ze u bij Taj Mahal voorzien van de beste met zorg samengestelde specialiteiten, doet de bediening er ook alles aan om het u naar de zin te maken. Het is echt een klein stukje India in het hart van Nederland, waar u de gastvrijheid en de sfeer van India kunt proeven en ontdekken.

In de keuken bereid de echte Indiase chef de lekkerste en meest uiteenlopende Indiase gerechten, waar u met uw dinerbon van kunt komen genieten samen met vrienden en familie. De Indiase keuken kent vele verschillende smaken, van zoet tot pittig, waardoor er voor zowel de beginnende liefhebber van Indiaas eten als diegenen die deze heerlijke keuken al sinds jaar en dag kunnen waarderen passende maaltijden op het menu staan. Vraag ook zeker naar de specialiteiten van de chef, deze gerechten zijn door de chef namelijk aangegeven als hoogtepunten van de menukaart en dus extra lekker.

Wilt u zich helemaal laten leiden door de smaak van de chef? Ga dan voor een van de zes uitgebreide menu’s en laat u verassen! U bent van harte welkom om alles te komen proeven met uw dinerbon!