Restaurant Zeeuws Verlangen

Adres
Rampweg 28
4326 LK Scharendijke
Telefoon
0111-671785
Dinerbon.com Scharendijke Restaurant Zeeuws Verlangen
Dinerbon.com Scharendijke Restaurant Zeeuws Verlangen

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het Zeeuwse Scharendijke? Aan de Rampweg 28 vindt u resort Land & Zee, een resort dat in 2006 is gerealiseerd aan de mooie Zeeuwse kust. Naast een camping, een hotel en meerdere feestzalen vindt u aan dit adres ook restaurant Zeeuws Verlangen. Zeeuws Verlangen is een heerlijk laagdrempelig restaurant waar het goed toeven is na een dag vol vermaak in Zeeland. Dichtbij vindt u onder andere de populaire badplaats Renesse en het onder watersporters zeer geliefde Grevelingenmeer. Natuurlijk kunt u ook prachtige wandelingen maken door de duinen of een dag lekker lui om het strand liggen. Hoe u perfecte dag uit in Zeeland er ook uitziet, aan het eind van een lange dag bent u met uw dinerbon van harte welkom om neer te strijken bij restaurant Zeeuws Verlangen, binnen in het restaurant of lekker buiten op het zonovergoten terras.

Aldaar kunt u met uw dinerbon genieten van heerlijke seizoensgebonden gerechten die door de keukenbrigade met veel zorg voor u worden bereid. Het volledige menu staat niet op de website van resort Land en Zee, maar u kunt te allen tijden contact opnemen met het restaurant. Zij informeren u dan graag over alle gerechten en mogelijkheden en u kunt dan indien gewenst direct een tafeltje reserveren!

Laat u verassen door alle mogelijkheden bij restaurant Zeeuws Verlangen en beleef een mooie avond met vrienden, familie, collega’s of andere bekenden. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen, want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!