Pazze e Pizze

Adres
Rabbijn Maarsenplein 7
2512 HJ Den Haag
Telefoon
070 2199604
Dinerbon.com Den Haag Pazze e Pizze
Dinerbon.com Den Haag Pazze e Pizze
Dinerbon.com Den Haag Pazze e Pizze
Dinerbon.com Den Haag Pazze e Pizze
Dinerbon.com Den Haag Pazze e Pizze

Wil je jouw Dinerbon aan een heerlijke Italiaanse maaltijd besteden? Dan is een bezoek aan Pazze e Pizze in Den Haag zeker de moeite waard. Dit op een gezellige locatie in de Hofstad gelegen restaurant serveert bijzondere stukken pizza’s, smakelijke antipasti en heerlijke pasta’s. Lever jouw Dinercheque hier in en geniet van al dit lekkers.

Een stukje Italië in Chinatown, Den Haag

Een Italiaans restaurant in het ‘Chinatown’ van Den Haag, dat is toch wel bijzonder. En stukken pizza kom je in Nederland, naast de bekende Amerikaanse ketens, ook niet vaak tegen. Maar dit is hoe de pizza in Rome wordt gegeten. Het deeg wordt dan ook bereid volgens een origineel Romeins recept. Eigenaresse Roos Carrieri en haar zoon, tevens de kok van Pazze e Pizze, Chen Chung reisden vier weken door Italië, bezochten de beste pizzeria’s van Berlijn en lieten een Italiaanse pizzabakker invliegen om de lekkerste pizzaslices voor jou op tafel te kunnen zetten.

Bijzondere smaken

Een groot voordeel van stukken pizza is dat je een heuse proeverij kunt houden. Wat dacht je van een slice met aardappel en truffel, eentje met beenham en champignons of een stuk met pompoen en provolone? Je hoeft niet langer te kiezen, proef ze gewoon allemaal! Op het menu staan diverse soorten slices met vlees of vis, en ook aan de vegetariërs is gedacht.

Meer dan pizza

En naast de heerlijke pizzaslices serveert dit restaurant ook andere smakelijke Italiaanse gerechten. Zo kun je de maaltijd beginnen met een plank gevuld met antipasti, staat er iedere dag een andere pasta op het menu en ontbreken ook typisch Italiaanse desserts, zoals tiramisu en cannoli niet op de kaart.

Lekker uit eten met de Dinerbon

Pazze e Pizze is gelegen aan het Rabbijn Maarsenplein in Den Haag, door velen een van de leukste plekken van de stad genoemd. Wanneer je jouw dinercheque hier inlevert, ga je zeker weten genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd.