Bocconi Pasta Italiana

Adres
Burgsteeg 6
2312JS Leiden
Telefoon
071-5136656
Dinerbon.com Leiden Bocconi Pasta Italiana
Dinerbon.com Leiden Bocconi Pasta Italiana
Dinerbon.com Leiden Bocconi Pasta Italiana

Aan de Burgsteeg in het mooie Leiden huist sinds 2013 restaurant Bocconi pasta Italiana. Dit gemoedelijke en knusse restaurant is een Italiaans specialiteitenrestaurant dat wordt gerund door een echte Italiaanse, Marzia Spinelli. Marzia is enkele jaren geleden vanuit Italië verhuisd naar Leiden en vatte toen het plan om een plaats te creëren waar buurtbewoners en voorbijgangers samen konden komen om te genieten van de echte Italiaanse gastvrijheid en het heerlijke eten. Connectie met elkaar en het delen van ervaringen is daarbij voor Marzia erg belangrijk, omdat dit een belangrijk onderdeel is van de Italiaanse cultuur.

Bij Bocconi pasta kunt u nu met uw dinerbon komen genieten en proeven van verschillende Italiaanse specialiteit. Een traditioneel Italiaans gerecht zijn bijvoorbeeld de ‘Polpette al sugo rosso’, handgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus. Ook de ‘gnocci con patata bio fatti a mano’ zijn erg lekker, dit zijn handgemaakte gnocci met organische gebakken aardappelen. Uiteraard staat er ook meerdere heerlijke pasta’s en lasagne op het menu. Omdat met seizoensproducten wordt gewerkt variëren de gerechten naar gelang het seizoen. U proeft in de gerechten de liefde voor koken van een echte Italiaanse kok en de Mediterrane zon. Naast lekkere pasta’s draait de Italiaanse keuken natuurlijk ook om de beste wijnen. Bij Bocconi pasta kunt u bij uw gerechten dan ook de lekkerste Italiaanse witte en rode wijnen of sparkling prosecco bestellen.

U kunt nu met uw dinerbon zelf komen proeven van de sfeer en de lekkere gerechtjes. Hopelijk snel tot ziens bij Bocconi pasta Italiana in Leiden!