Grand Cafe Hofplein

Adres
Winkelhof 15
2353TR Leiderdorp
Telefoon
071 5413733
Dinerbon.com Leiderdorp Grand Cafe Hofplein

Aan de Winkelhof in het plaatsje Leiderdorp is restaurant Grand Café Hofplein gevestigd. Grand Café heeft een interieur dat een warme en sfeervolle uitstraling creëert.  Wij zien u graag langskomen met uw dinerbon voor een romantische avond of voor een gezellig avondje met vrienden. U bent ook van harte welkom om bij ons een feestje te komen vieren met of zonder kinderen! De bediening is vriendelijk en gedreven en u zult merken dat zij vlot op uw verzoeken zullen reageren. Wij bieden u de keuze om bij ons langs te komen voor een all you can eat. Deze all you can eat is ook een echte all you can eat, wij zullen u daar zeker niet mee teleurstellen!

In onze keuken worden heerlijke gevarieerde lunches en diners voor u gemaakt. Het diner bestaat uit internationale gerechten met onder andere malse spareribs en grillgerechten. De spareribs zijn mals gebakken met onze geheime marinade en daardoor is het vlees met gemakt van het bot af te eten. Een grillgerecht kan onder andere bestaan uit een kipsatéschotel met malse kipfilet gemaakt met een licht pikante pindasaus. Deze grillgerechten worden op een speciale Vapogrill gegrilld. Verder bieden wij voor uw dinerbon ook fish & chips gerechten of een heerlijk Hollandse biefstuk. U bent met natuurlijk ook van harte welkom voor een kopje koffie of een lekker borrel.

Wij zijn voor u de hele week geopend behalve op de zondag. Wij hopen u dan ook snel langs te zien komen met uw dinerbon!