(H)eerlijk Eten

Adres
Weijland 82
2415 BD Nieuwerbrug Aan den Rijn
Telefoon
034 8507883
Dinerbon.com Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten
Dinerbon.com Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten
Dinerbon.com Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten
Dinerbon.com Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten

Heerlijk Eten doe je bij (H)eerlijk Eten in Nieuwerbrug Aan den Rijn

(H)eerlijk Eten in Nieuwerbrug Aan den Rijn is een kleinschalig en gemoedelijk restaurant en is opgericht door Mike en Kim. Kim vervult de rol van gastvrouw, terwijl Mike de sterren van de hemel kookt als chef-kok. Beide beschikken over ruime ervaring in de horeca en vonden enige tijd geleden dat het tijd was om met een nieuwe fase in hun leven te starten. (H)eerlijk Eten in Nieuwerbrug Aan den Rijn is hier het resultaat van. Het is een plek waar de gasten zich direct thuis voelen.

Wat voor gerechten probeer jij met de restaurantbon uit?

(H)eerlijk Eten in Nieuwerbrug Aan den Rijn biedt verschillende mogelijkheden waar je met de restaurantbon gebruik van kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor een kopje koffie met vers gebak, laat je verassen door een mooie lunch, een borrel of pak uit met een uitgebreide maaltijd. Op ieder moment van de dag ben je van harte welkom bij (H)eerlijk Eten. Ben je benieuwd naar de actuele menukaart? Bekijk in dat geval de kaart op de website van (H)eerlijk Eten en ontdek de gevarieerde mogelijkheden. Voor zowel de liefhebbers van vlees, vis als vegetarische eters zijn er passende gerechten te bestellen.

Kom zeven dagen per week langs met je restaurant cadeau

(H)eerlijk Eten is zeven dagen per week geopend. Van maandag tot en met woensdag ben je van harte welkom vanaf 17:00 uur en van donderdag tot en met zondag is het restaurant geopend vanaf 12:00 uur. (H)eerlijk Eten is gevestigd aan Weijland 82 in Nieuwerbrug aan den Rijn en voor het reserveren van een tafel kun je telefonisch contact opnemen met het enthousiaste personeel. Op welke dag van de week kom jij langs met je restaurant cadeau?