Rotterdam Marriott

Adres
Weena 686
3012 CN Rotterdam
Telefoon
010 4302000
Dinerbon.com Rotterdam Rotterdam Marriott
Dinerbon.com Rotterdam Rotterdam Marriott
Dinerbon.com Rotterdam Rotterdam Marriott
Dinerbon.com Rotterdam Rotterdam Marriott

Wist je dat de prestigieuze Milennium Tower in Rotterdam een heerlijke restaurant en bar bevat? Pillars Restaurant en Bar is dan ook modern aangekleed en één van Rotterdams meest hippe restaurants en bars. Hier ben je met je Dinerbon welkom om te genieten van ontbijt, lunch of een heerlijk diner. Maar je mag natuurlijk ook langskomen om lekker te chillen in de bar onder het genot van een drankje. Je wordt bediend door vriendelijk personeel en je hebt voor je lunch of diner de keuze uit diverse soorten gerechten van de menukaart. Wanneer je eens in Rotterdam bent, neem dan je Dinercheque mee naar Pillars Restaurant en Bar.

Van ontbijt tot diner

Wil je eens lekker uitgebreid ontbijten? Haal dan je Dinerbon tevoorschijn en stap Pillars Restaurant en Bar binnen. De ontbijtkaart bevat diverse ontbijtgerechten, maar je kunt ook kiezen voor een ontbijtbuffet. Zo is er een American Breakfast Buffet, Continental Breakfast Buffet en Full English Breakfast. Wanneer je a la carte je ontbijt bestelt, dan kies je uit diverse soorten eiergerechten, zoals een omelet of een gerecht met gepocheerde eieren. Ook een French toast of een yoghurt met granola of fruit staat op de kaart. Voor de lunch kun je kiezen uit belegde broodjes, een salade, uitsmijter of een soep als basisgerecht. Voor de grote honger is het ook mogelijk om een burger of een steak als lunch te bestellen. De dinerkaart is niet heel groot, maar de aangeboden gerechten zijn wel van topkwaliteit. Je kunt kiezen uit enkele warme of koude voorgerechten en de hoofdgerechten bestaan uit klassiekers op een moderne wijze klaargemaakt. Je mag ook kiezen voor een ‘Tasting menu’. Dit is een menu, waarbij de chef je verrast met diverse koude en warme gerechten van de kaart.

De bar

Pillars Restaurant en Bar heeft een zeer modern vormgegeven bar, waar je lekker in een stoel of bankje kunt plaatsnemen om te ontspannen. Specialiteit van de bartenders zijn de cocktails die je Dinercheque zeker de moeite waard zijn. Op de drankkaart staat een hele rij aan klassieke cocktails, maar ook enkele specialiteiten, bedacht door de bartenders. Verder bestel je van de kaart je favoriete wijn, bier of zwaardere alcoholische drankje, zoals whiskey, gin & tonic, of rum en wodka.