Wagamama Rotterdam

Adres
Witte de Withstraat 83-85
3012 BN Rotterdam
Telefoon
010 2362300
Dinerbon.com Rotterdam Wagamama Rotterdam
Dinerbon.com Rotterdam Wagamama Rotterdam
Dinerbon.com Rotterdam Wagamama Rotterdam
Dinerbon.com Rotterdam Wagamama Rotterdam

wagamama is een sinds 1992 Japans georiënteerde restaurantketen wat zich focust op de Oost-Aziatische keuken. Ooit nagedacht om ramen, curry en andere rijst- en noodlegerechten uit te proberen? Laat ons jou dan begeleiden en verassen! Kies daarbij ook uit vele lekkere bijgerechten. Zoals edamame, bao buns en gyoza’s. Uiteraard heb je met je dinerbon ook de keuze uit diverse desserts, verse sappen, sake, wijn en warme dranken.

De naam ‘wagamama’ betekent in het Japans letterlijk ‘eigenwijs en ondeugend kind’, maar de term wordt ook in positieve zin gebruikt voor iemand die vastberaden en gemotiveerd zijn of haar eigen weg gaat. Wat zich ook naar ons uitgebreide menukaart vertaalt, met als voorbeeld een indrukwekkende lijst aan verschillende soorten ‘ramen’, ook wel de Japanse noedelsoep. Je kunt ook kiezen uit heerlijke curries, donburi’s en teppanyaki gerechten. Op het menu worden de Japanse benamingen voor alle gerechten gebruikt, maar er natuurlijk een Nederlandse beschrijving bij. Dit leuke restaurant is ook populair onder vegans en vegetariërs. Kinderen hebben bij wagamama hun eigen menukaart met aantrekkelijke ‘mini-dishes’ zoals ‘Mini Katsu Curry’ en ‘Mini Grilled Chicken’.

Je gezellige etentje kun je vanzelfsprekend afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque. Wil je met je dinercheque genieten van het eten met een grote groep? Geen probleem! Maak in dat geval op voorhand een reservering bij wagamama in Rotterdam. Het restaurant is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid in de omgeving aanwezig. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het eten af te halen, zodat je thuis geniet van de overheerlijke smaken die je Japanse keuken je te bieden heeft.