Villa Copera

Adres
Spijksedijk 2
6917 AC Spijk
Telefoon
0316 542816
Dinerbon.com Spijk Villa Copera
Dinerbon.com Spijk Villa Copera
Dinerbon.com Spijk Villa Copera
Dinerbon.com Spijk Villa Copera
Dinerbon.com Spijk Villa Copera

In het mooie Gelderse Spijk ligt aan de Rijn Villa Copera. Villa Copera is een prachtige villa dat in de 19e eeuw diende als een kantoor voor een steenfabriek. De villa heeft een prachtige tuin met terras met uitkijk over de Rijn. Vandaag de dag is Villa Copera een restaurant en een locatie waar evenementen en feesten worden gehouden. De prachtige locatie is zeker een goede reden om je Dinerbon te gebruiken. Bij Villa Copera kun je gezellig lunchen en dineren, maar ook gezellig op het terras borrelen. Daarnaast gebruik je je Dinercheque voor een bruiloft, jubileum of een zakelijk evenement.

Lekker dineren bij Villa Copera

Besteed je je Dinerbon bij Villa Copera, dan zit je in een stijlvol ambiance of bij mooi weer op het mooie terras. De dinerkaart bevat niet een grote keuze uit gerechten, maar meer dan voldoende om uit te kiezen. Daarnaast staat niet de kwantiteit centraal bij Villa Copera, maar de kwaliteit. Alle gerechten op de dinerkaart bestaan uit luxe gerechten en klaargemaakt met verse ingrediënten. De voorgerechten bestaan uit enkele koude of warme gerechten, zoals een steak tartaar, gamba's of buffel mozzarella. Maar misschien heb je wel zin in één van de huisgemaakte soepen van Villa Copera? De hoofdgerechten zijn luxe opgemaakt en bestaan vooral uit klassieke gerechten. Bijvoorbeeld ossenhaas medaillons, runder stoofpot, gegrilde tarbotfilet, eendenborst of gebakken zalm. Je diner sluit je af met bavarois van kaneelflensjes, brownies of een kaasplankje.

Onbeperkt hapjesavond

Iedere woensdag- en donderdagavond is onbeperkt hapjesavond bij Villa Copera. De hapjesavond houdt in dat je voor een vast bedrag per persoon onbeperkt mag genieten van diverse kleine gerechtjes die door de koks worden klaargemaakt. Voor de hapjesavond is een kaart beschikbaar, waarop alle gerechtjes staan vermeld in voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. Per ronde mag je twee hapjes per persoon uitkiezen van de kaart. Zo wordt je ook in staat gesteld om de hapjes met je andere gasten te delen.

Keuzemenu

Wil je je Dinercheque niet inzetten voor a la carte eten bij Villa Copera, dan mag je ook kiezen voor een standaard 3-gangenmenu voor een vast bedrag per persoon. Voor het voorgerecht en hoofdgerecht kies je of je een vlees- of visgerecht wenst en tenslotte kun je ook voor het dessert kiezen uit twee soorten desserts.