Heerlijke high tea dinerbon
Heerlijke high tea dinerbon

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Genieten van een high tea naar keuze

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Heerlijke high tea

Een dagje genieten van lekkernijen met de ‘Heerlijke High Tea’ dinerbon! Dit is een speciale uitgave van de dinerbon, speciaal voor iedereen die dol is op thee, muffins, sandwiches en andere hapjes. Bestel op een werkdag voor 17:00, morgen in huis.

De ‘Heerlijke High Tea’ dinerbon

De ‘’Heerlijke High Tea’’ dinerbon is een thema van Diner Cadeau. U kunt met deze themakaart genieten van verschillende soorten High Tea bij verschillende restaurants. Wat is een High Tea? Bij een High Tea krijgt u meestal verschillende soorten thee of andere dranken. Naast deze heerlijke dranken krijgt u ook verrukkelijke hapjes. Dit kunnen broodjes zijn, maar ook verschillende soorten lekkernijen zoals: cake, taart, donuts, etc. Ook een combinatie van deze hapjes is mogelijk. Dit is per restaurant verschillend. U kunt op de site van Dinerbon zien welke van de ruim 2200 restaurants een High Tea verzorgd en wat zij hierbij serveren. Zo kunt u een goede keuze maken. De ‘’Heerlijke High Tea’’ dinerbon is leuk om weg te geven, maar het is ook leuk om zelf met iemand weg te gaan. Zo is de cadeaukaart voor u en uw gezelschap leuk! De ‘’Heerlijke High Tea’’ dinerbon hoeft u niet perse als een verjaardagscadeau te geven. Het is ook leuk als cadeau bij een bruiloft, voor een diploma of om iemand op te vrolijken.

Gemakkelijk online bestellen

Net als de dinerbon is ‘’Heerlijke High Tea’’ online te bestellen. U heeft dezelfde bestel opties als bij de dinerbon. Zo kunt u een persoonlijk bericht bij de cadeaukaart voegen, een fles wijn mee bestellen of de cadeaukaart extra feestelijk te laten inpakken. De cadeaukaart wordt standaard ingepakt in een ‘’Heerlijke High Tea’’ verpakking. Wilt u liever een andere themakaart? Ga bijvoorbeeld voor Lekker borrelen in de buurt of Romantisch dineren. Geef iemand een leuk cadeau tussen de €10,- en €150,-! Een High Tea is leuk voor jong en oud, u kunt het dus geven aan wie u wilt! Zelf houden mag natuurlijk ook altijd. Voor een unieke High Tea besteld u de ‘’Heerlijke High Tea’’ dinerbon.