Eetcafe by J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)

Adres
Groningerstraat 57
9401BJ Assen
Telefoon
0592 86 35 56
Dinerbon.com Assen Eetcafe by J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)
Dinerbon.com Assen Eetcafe by J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)
Dinerbon.com Assen Eetcafe by J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)

Let op: In verband met drukte in de weekenden gelieve te reserveren met uw cadeaukaart.

Eetcafé Bij J en J is een toegankelijke eet- en drinkgelegenheid in Assen. Het is zowel de ideale plek om een dagje uit af te sluiten als het beginpunt van een ontspannen weekend na een drukke werkweek. Zowel mensen uit de buurt als toeristen komen hier graag! Ook u bent van harte welkom om te komen eten in ruil voor uw Dinerbon. U krijgt hier voldoende en lekker eten voor een hele schappelijke prijs.

Iedereen voelt zich thuis bij Eetcafé Bij J en J vanwege de vertrouwde gerechten en oprechte gastvrijheid. Ook beschikken ze over mooie wijnen en verschillende bieren. U kunt er op donderdag tot en met zondag terecht voor een heerlijk avondje uit! Neem ook gerust uw Dinerbon mee voor de betaling. Begin uw maaltijd met een warme soep of voorgerecht zoals de tortillachips uit de oven met gekruid gehakt en kaas. Onder de hoofdgerechten vindt u heerlijke happen zoals gevulde varkenshaas, biefstuk, slibtong en grote garnalen met knoflooksaus. Bovendien kunt u de heerlijke gerechten ook afhalen voor thuis als u een keer geen zin heeft om te koken. U krijgt ze mee in een mooie meeneemdoos, zodat uw gerecht lekker warm blijft. Kom dus gauw langs bij Eetcafé Bij J en J en vergeet uw Dinerbon niet.

De veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils! Bent u vegetariër? Dan kunt u uw Dinerbon omruilen voor het vegetarische trio met een geitenkaastaartje, groentewrap en een gevulde paprika. Ook hebben ze een aantal gerechtjes voor de allerkleinsten. Hierbij mogen friet en appelmoes natuurlijk niet ontbreken!