Pannekoekboerderij t Maotie

Adres
Kerkstraat 2C
9462 PS Gasselte
Telefoon
0599 - 564746
Dinerbon.com Gasselte Pannekoekboerderij t Maotie
Dinerbon.com Gasselte Pannekoekboerderij t Maotie
Dinerbon.com Gasselte Pannekoekboerderij t Maotie
Dinerbon.com Gasselte Pannekoekboerderij t Maotie

Waarom niet eens met uw dinerbon gezellig pannenkoeken gaan eten in het gastvrije en gezellige Drenthe? Bij restaurant Pannenkoekboerderij ’t Maotie in Gasselte bent u van harte welkom om met uw dinerbon langs te komen en te genieten van de Drentse cultuur én allerbeste pannenkoeken! Of u nu plaatsneemt in de historische boerderij die qua inrichting recht uit de Drentse geschiedenis lijkt te zijn gekomen, of op het royale terras in de mooie en goed onderhouden tuin neerstrijkt, een bezoek aan deze pannenkoekenboerderij is beslist een unieke ervaring.

Bij ’t Maotie staat naast lekker eten van goede kwaliteit vooral de Drentse en ook Groningse geschiedenis centraal. Zo wordt er in de wintermaanden een cultureel programma verzorgd met optredens van voordragers, volkszangers, muzikanten en conferenciers. Deze culturele uitingen vinden plaats tijdens wekelijkse koffiemorgens. U kunt dan met uw dinerbon onder het genot van een heerlijke koffie en een pannenkoek of goed stuk taart.

Naast het eten van pannenkoeken en het ontdekken van de historie van het prachtige Drenthe, biedt restaurant pannenkoekboerderij nog vele andere mogelijkheden. Zo kunt u er gourmetten, steengrillen, bruiloften en recepties vieren, koffie drinken en nog veel meer. U kunt altijd vragen naar de mogelijkheden en zo uw perfecte dag of avond samenstellen! Pannenkoekboerderij ’t Maotie is echt van alle markten thuis en zal er alles aan doen om uw bezoek een unieke ervaring te maken en u verliefd te laten worden op het mooie Drenthe. Vergeet bij uw bezoek ook vooral niet om uw dinerbon mee te nemen!