Eetcafe Twins

Adres
Nieuwe Plein 26
6811 KR Arnhem
Telefoon
026 - 3515247
Dinerbon.com Arnhem Eetcafe Twins
Dinerbon.com Arnhem Eetcafe Twins
Dinerbon.com Arnhem Eetcafe Twins

Twins is een gezellig Eetcafé & Restaurant in Arnhem aan het Nieuwe Plein 26 waar u gezellig kunt tafelen en lekker kunt eten in gemoedelijke sfeer met uw dinerbon. Het eetcafé bevindt zich midden in het centrum van Arnhem en is een ideale uitvalsbasis voor een leuk dagje uit in deze unieke stad.

Onze keuken is internationaal gericht en Twins heeft dan ook een zeer gevarieerde kaart. Ook het gebruik van kruiden is onze deskundige en ervaren chef-kok wel toevertrouwd. U heeft bij Twins de keuze uit een zeer uitgebreid 3 gangen of 4 gangen keuze menu met heerlijke gerechten of voor een diner met allerlei lekkere hapjes van onze tapaskaart. Bij de menu’s kiest u voor een vast bedrag een heerlijk voor- hoofd- en nagerecht uit, maar u kunt de gerechten natuurlijk ook los bestellen. Op de tapaskaart staan vele heerlijke vlees-, vis- en vegetarische hapjes uit de mediterrane maar ook andere delen van de wereld. Ook hier kunt u met uw Dinerbon van genieten.

Twins is zeven dagen per week vanaf 17.00 uur geopend. Bij elke dag hebben wij wel een speciale actie. Op zondag mogen kinderen tot en met 12 jaar bijvoorbeeld gratis mee-eten (1 kind per ouder). Op maandag en dinsdag kunt u bij ons genieten van onbeperkt tapas voor slechts €17,00 per persoon. Op woensdag hebben wij onze ladies night en krijgen alle dames een gratis cocktail.

Twins laat u graag op ongedwongen wijze kennis maken met al het heerlijks uit de wereldkeuken. U bent hier altijd welkom voor een hapje en drankje en zeker ook met uw Dinerbontap snel eens  bij ons binnen en dan zorgen wij voor een avond om niet snel te vergeten!