Restaurant Batavia

Adres
Willemsplein 13
6811KC Arnhem
Telefoon
026 44 20 873
Dinerbon.com Arnhem Restaurant Batavia
Dinerbon.com Arnhem Restaurant Batavia
Dinerbon.com Arnhem Restaurant Batavia

Aan het Willemsplein in Arnhem ligt ons mooie Indonesische restaurant Batavia. Het restaurant hebben wij met de Indonesische stijlen ingericht en daarbij werkt ons personeel in klassieke Indonesische kledij. U geniet niet alleen van uw maaltijd, maar u wordt ook betoverd door de sferen om u heen! Wij verzorgen partservice, recepties, catering en diners. Met uw dinerbon kunt u bij ons lekker komen lunchen en/of dineren. Wij hebben een zeer vakkundig team tot onze beschikking. Zij werken enorm hard om uw bezoek perfect te laten verlopen. De bediening gaat vlot te werk en helpt u vriendelijk met al uw vragen en wensen, zo heeft u geen zorgen tijdens uw bezoek!

In onze keuken werken de koks hard en met passie aan allerlei lekkere gerechten. Deze gerechten bestaan uit, lunchgerechten, voorgerechten, zee gerechten, grill/ kip/ vlees, groentegerechten en rijst en bami gerechten. U heeft zo heel veel keuze voor uw dinerbon! Naast bovengenoemde gerechten worden er ook verschillende rijsttafels gemaakt. Deze bestaan uit: Indonesia, Batavia, Istimewa, combi speciaal en een Indonesisch diner. Al onze gerechten maken de koks iedere dag vers voor u klaar, zodat u alleen de allerlekkerste en beste gerechten geserveerd krijgt. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook! Niet alleen lekkere gerechten, maar ook klanttevredenheid vinden wij zeer belangrijk!

Wij hopen u binnenkort graag eens langs te zien komen met uw dinerbon! Wij zijn van maandag tot en met zondag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur, tot dan!