Restaurant Veldzicht

Adres
Schoolweg 4
9911PA Oosterwijtwerd
Telefoon
0596 855955
Dinerbon.com Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht
Dinerbon.com Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht
Dinerbon.com Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht

Aan de Schoolweg 4 in Oosterwijtwerd vindt u een Restaurant Veldzicht. In dit restaurant bent u het gehele jaar door van harte welkom met uw dinerbon. U kunt uitgebreid komen lunchen of in de avond genieten van een heerlijk diner. Restaurant Veldzicht is gevestigd in een mooi vrijstaand pand aan het water, waar door het restaurant handig op in is gespeeld met het verhuren van kano’s. U kunt uw bezoek aan het restaurant in de zomer dus zeer goed combineren met een kanotocht door de vrije natuur. Het restaurant opent haar deuren iedere donderdag tot en met maandag. Als u toch op dinsdag of woensdag wilt komen eten dan kan dat, mits u reserveert met een groep van minstens zeven personen. Uw dinerbon is bij Restaurant Veldzicht ook altijd welkom.

Op de kaart van Restaurant Veldzicht staan veel verschillende gerechten die allemaal worden bereid van verse en ambachtelijke ingrediënten. Met uw dinerbon kunt u onder andere een heerlijk stukje wild van het seizoen bestellen dat wordt geserveerd met bijpassende garnituur. Daarnaast kunt u kiezen voor een bonenschotel met pompoen en paddenstoelen, een vis van de dag met begeleidende saus of een lekker stukje rundvlees van de Limousin koeien, dat wordt geserveerd met een jus van rode wijn.

Kom zelf de sfeer en de lekkere gerechten proeven bij Restaurant Veldzicht. U bent van harte welkom en het team van het restaurant hoopt u snel te mogen ontvangen. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen, want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!