Bistro Biej de tant

Adres
Jabeekerstraat 12
6451CH Schinveld
Telefoon
06 20325179
Dinerbon.com Schinveld Bistro Biej de tant
Dinerbon.com Schinveld Bistro Biej de tant

Ga nu naar Bistro Biej de tant met uw dinerbon! Dit leuke restaurant is te vinden aan de Bouwbergstraat in Schinveld. De inrichting van het restaurant is warm en gezellig. Door deze inrichting hangt er altijd een goede sfeer! Dit komt niet alleen door de inrichting, maar ook zeker door het leuke personeel dat bij Bistro Biej de tant werkt. Zij zijn namelijk altijd vrolijk en staan altijd voor u klaar om u met al uw vragen en wensen te helpen! Bij Bistro Biej de tant krijgt u dus niet alleen heerlijk eten, maar ook zeker een goede service voor uw dinerbon! In de omgeving van Bistro Biej de tant kunt u uitstekend terecht voor koetsritten, fietstochten en wandelingen. Het restaurant is namelijk omgeven door prachtige natuur. Jong en oud zullen in de omgeving en bij Bistro Biej de tant kunnen genieten van al het moois en lekkers!

De getalenteerde koks staan in de keuken voor u klaar om voor u een heerlijk ontbijt, lunch, picknick of diner te maken. Dit doen zij met veel tijd en liefde waardoor de gerechten van goede kwaliteit zijn. Er is voor iedereen veel keuze aan verschillende soorten heerlijke gerechten en dat allemaal voor uw dinerbon! Heeft u een allergie of een wens voor een bepaald gerecht? Laat het dan zeker eventjes weten aan het personeel!

Restaurant Bistro Biej de tant hoopt u snel eens te verwelkomen om u een fijn bezoek te laten beleven en om uw dinerbon te verzilveren!