Apollo Hotel Breda city centre

Adres
Stationsplein 14
4811 BB Breda
Telefoon
076 - 5220200
Dinerbon.com Breda Apollo Hotel Breda city centre
Dinerbon.com Breda Apollo Hotel Breda city centre
Dinerbon.com Breda Apollo Hotel Breda city centre

Bij Apollo Hotel Breda City Center is elke hap of slok een ware belevenis. In de keuken draait alles om zuiver, gezond, creatief, seizoensgericht en oorspronkelijke smaken. Op de zorgvuldig samengestelde kaart vindt u de heerlijkste producten van Nederlandse bodem. Laat u verassen door de smaakvolle verse gerechten in ruil voor uw Dinerbon! Voor slechts € 28,50 kunt u al een 3-gangen weekmenu bestellen. Op de á la carte kaart vindt u onder andere Runder Carpaccio met pijnboompitten&Rucola of een heerlijk soepje gemaakt van Pommedori tomaten. Dit zal geheid smaken naar meer! Onder de hoofdgerechten zal u bijvoorbeeld de Signature ‘Apollo Burger’ vinden en daarnaast ook Slibtong, met gegrilde groenten & gebakken krieltjes.

Uw diner is natuurlijk pas echt voltooid na het genieten van een dessert. Op de dessertkaart van Apollo Hotel Breda City Center vindt u bijvoorbeeld een heerlijke Chocolade Moulleux met een glaasje huisgemaakte Limoncello. U kunt natuurlijk ook een kaasplankje bestellen!

 

Voor de lunch kunt u hier ook terecht, voor een Brabants Lunch plankje bijvoorbeeld, met een Soep van de dag, kroket, spiegelei op Boerenbrood, een frisse salade en een heerlijk glaasje melk of jus d’orange erbij om het af te sluiten

Hoe dan ook, uw Dinercheque is hier goed besteed.  

 

Net als de seizoenen verandert onze kaart ook, voor de meest actuele informatie, neem contact met het Apollo Hotel in Breda op.