Apollo Hotel Breda city centre

Adres
Stationsplein 14
4811 BB Breda
Telefoon
076 - 5220200
Dinerbon.com Breda Apollo Hotel Breda city centre
Dinerbon.com Breda Apollo Hotel Breda city centre
Dinerbon.com Breda Apollo Hotel Breda city centre

Apollo Hotel Breda City Center is een gemakkelijk te bereiken hotel in Breda, op slechts 10 minuten lopen van de Grote Markt. Dit hotel is dan ook eigenlijk het middelpunt van de authentieke Brabantse gezelligheid! Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van een heerlijke lunch of diner. Zowel hotelgasten als gasten van buitenaf zijn welkom, zolang ze maar dol zijn op lekker eten en mooie wijnen. Geniet van een heerlijk diner in een restaurant waar kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee.

Wilt u echt weer eens genieten van een uitgebreid diner? Dan bent u bij Apollo Hotel Breda City Center aan het juiste adres. Voor slechts €27,50 kunt u zelfs al het weekmenu van drie gangen bestellen! Uiteraard mag u ook uw eigen diner samenstellen aan de hand van de menukaart. Met uw Dinerbon is van alles mogelijk. De kaart wordt samengesteld aan de hand van pure Nederlandse producten en alles wordt dagvers bereid door de keukenbrigade. De kernwoorden zijn zuiver, gezond, creatief, seizoensgericht en oorspronkelijke smaken. Onder de hoofdgerechten vindt u diverse lekkernijen zoals de huisgerookte zalm, risotto met doperwtjes en paddenstoelen en kalfsoester en een licht zoete rozemarijn-thijm-knoflookjus. Een mooi glas wijn maakt uw diner compleet!

Het is ook mogelijk om met uw Dinerbon te komen lunchen bij Apollo Hotel Breda City Center. Ze hebben diverse dagspecials en een heerlijke clubsandwich met bacon, kipfilet, komkommer, tomaat en frietjes. Na zo’n lunch kunt u er echt weer helemaal tegen aan!