L Anatra

Adres
Haagdijk 9
4811 TN Breda
Telefoon
076 - 5223247
Dinerbon.com Breda L Anatra
Dinerbon.com Breda L Anatra
Dinerbon.com Breda L Anatra

Wilt u met uw Dinerbon eens een keer wat anders proberen? Kom dan gezellig dineren bij restaurant L’Anatra in het centrum van Breda. De naam van het restaurant is afkomstig van het Turkse woord voor ‘’eend’’. Kom kennis maken met de typische Turkse gastvrijheid en de authentieke Turkse lekkernijen. Het bedienend personeel is extreem vriendelijk en zeer gemotiveerd om u een fijne avond te bezorgen. U kunt bij L’Anatra heerlijk dineren op dinsdag tot en met zondag tussen 16:00 en 22:00.

Bij L’Anatra ervaart u echte liefde voor het koken. Op de menukaart staan traditionele Turkse specialiteiten waarbij u de vingers af zult likken. Met uw Dinerbon kunt u allerlei lekkere voorgerechtjes bestellen. Het is aan te raden om een mix van lekkernijen te bestellen, zodat u veel verschillende dingen kunt proeven. De hoofdgerechten bestaan uit veel verschillende Börek, gevulde deeggerechten, en Dolma, gevulde bladeren of groenten. De gastheer Osman zal u direct wijzen op het lamsvlees, een specialisme van L'Anatra. Met een mix van inheemse kruiden wordt het lamsvlees omgetoverd tot een heerlijk gerecht. Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen! Wilt u van alles wat proberen? Ga dan voor het verassingsmenu van acht gangen en maak een wandeling door de Turkse keuken. Hiervoor betaalt u slechts €32,50. Geniet van dit unieke diner met uw Dinerbon en bestel daar een lekker glaasje Turkse wijn bij.

Uw diner bij L’Anatra is pas echt voltooid als u een kopje Turkse thee en een portie baklava heeft besteld. Breng dus snel een bezoek aan dit fijne restaurant en neem uw Dinerbon mee.