Restaurant Hemels (Reserveren)

Adres
Wilhelminastraat 23
4818 SB Breda
Telefoon
076 5224124
Dinerbon.com Breda Restaurant Hemels (Reserveren)
Dinerbon.com Breda Restaurant Hemels (Reserveren)
Dinerbon.com Breda Restaurant Hemels (Reserveren)
Dinerbon.com Breda Restaurant Hemels (Reserveren)
Dinerbon.com Breda Restaurant Hemels (Reserveren)

Let op: op zaterdagen kunt u niet met de Diner Cadeaukaart betalen.  Zondag t/m vrijdag graag 24 uur van tevoren reserveren.

Diverse soorten evenementen bij Restaurant Hemels in Breda

Restaurant Hemels in Breda is sfeervol, gezellig en leent zich hierdoor uitstekend voor het organiseren van diverse soorten evenementen. Denk hierbij aan babyshowers, bedrijfsuitjes, verjaardagen en vrijgezellen diners. Het personeel van dit restaurant denkt graag met je mee en doet er graag alles aan om je feest direct naar een hoger niveau te tillen. Vier jij binnenkort een keer feest bij Restaurant Hemels in Breda?

Geniet met je restaurant cadeau van de sfeervolle binnentuin van Restaurant Hemels in Breda

Wist je dat Restaurant Hemels in Breda beschikt over een sfeervolle binnentuin? Hierdoor geniet je met je restaurant cadeau heerlijk van een drankje met wat lekkers als de zon van zich laat zien. Of het nu een warme lentedag is, een zomerse middag of een zwoele dag in de herfst. In alle gevallen kun je plaatsnemen in de binnentuin van Restaurant Hemels in Breda. Deze tuin geopend vanaf 1 april t/m 1 oktober en biedt in totaal plek aan 65 gasten. Hierdoor weet je in alle gevallen zeker dat er voor kleine en grote groepen meer dan genoeg plek is in de binnentuin.

Bekijk de menukaart van Restaurant Hemels in Breda online

Ben je benieuwd geraakt naar de gerechten waar je zoal uit kunt kiezen met je restaurantbon? Bekijk in dat geval de menukaart op de website van Restaurant Hemels in Breda. Het restaurant is iedere dag van de week geopend vanaf 11:00 uur en gevestigd aan de Wilhelminastraat 23. Parkeren voor de deur is gratis en het openbaar vervoer stopt vlakbij de deur. Met wie kom jij een keer langs met je restaurantbon? Om zeker te zijn van een tafel, doet het je goed om van tevoren even een reservering te maken.