Grill Factory op Suyt (By Fletcher) (geen e-vouchers)

Adres
Scheepsboulevard 2
5705KZ Helmond
Dinerbon.com Helmond Grill Factory op Suyt (By Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Helmond Grill Factory op Suyt (By Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Helmond Grill Factory op Suyt (By Fletcher) (geen e-vouchers)

Het stijlvolle à la carte Restaurant Grill Factory op Suyt hoort bij het Fletcher Wellness-Hotel Helmond, en is een garantie voor een fijne tijd. Het binnengedeelte is een lust voor het oog; rustieke houtblokken, prachtige decoratiestukken en smaakvolle meubelstukken in een ruime zaal zorgen voor een gastvrije en warme sfeer. Ook is er een grote open keuken aanwezig, waardoor je goed kunt volgen hoe jouw gerecht of drankje wordt bereid! Bij zonnig en warm weer kun je heerlijk buiten zitten op het terras. Ideaal als je alleen maar komt voor een drankje of een lekker borrelhapje; er is een fijne loungehoek en een bar.

Dit restaurant heeft voor ieder wat wils; heerlijke stukken vlees, verse vis en vegetarische gerechten. Wat speciaal is aan dit restaurant is dat de grill gerechten worden bereid op de Big Green Egg. Dit is een befaamde grill, die ervoor zorgt dat jouw gerecht heerlijk langzaam wordt gegaard, zodat je kunt genieten van een uitgesproken en optimale smaaksensatie. Deze grill is ook van toepassing als je op het terras wilt eten, waardoor je dat echte buitengevoel krijgt. Aan de kinderen is ook gedacht bij Restaurant Grill Factory op Suyt; er is een uitgebreide kinderkaart aanwezig! Op deze manier heb je veel keuze, met welk gezelschap en welke soort honger je ook komt.

Restaurant Grill Factory op Suyt is geopend op verschillende tijden; gezellig ontbijten kan van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 10:00 en op zaterdag en zondag van 08:00 tot 11:00, smaakvol lunchen van maandag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 en culinair dineren van 17:00 tot 21:00. Je hebt hierdoor veel keuzevrijheid bij het reserveren. Kom gauw langs bij Restaurant Grill Factory op Suyt (Scheepsboulevard 2, Helmond), en vergeet daarbij vooral uw dinercheque of dinerbon niet!