t Tolhuys

Adres
Zevenbergsepoort 43
4791 AD Klundert
Telefoon
0168 402746
Dinerbon.com Klundert t Tolhuys
Dinerbon.com Klundert t Tolhuys
Dinerbon.com Klundert t Tolhuys
Dinerbon.com Klundert t Tolhuys

Gasterij 't Tolhuys is gelegen in het pittoreske Klundert. Ontdek de gastvrijheid van het Tolhuys na bijvoorbeeld een heerlijke wandel- of fietstocht. Kom tot rust op het buitenterras tijdens de zomermaanden of kom binnen van de warmte genieten tijdens de minder mooie dagen. Of de zon nu schijnt of niet, het is altijd gezellig in het Tolhuys. Kom de gezelligheid ervaren en maak gebruik van uw restaurantbon (www.diner-cadeau/restaurantbon) of restaurant cadeau (www.diner-cadeau/restaurant cadeau)!

Bij Gasterij 't Tolhuys kunt u genieten van een heerlijke lunch, diner of een koffie met gebak. Het is niet nodig om te reserveren, binnenlopen mag altijd. Tussen de middag kunt u kiezen uit het ruime aanbod op de lunchkaart. Neem bijvoorbeeld de verschillende luxe tosti's, salades en de huysgemaakte tomatensoep.

Is het al wat later op de dag? Geniet dan van een kaasplankje of bittergarnituur met een lekker glaasje wijn van de borrelkaart. Heeft u grotere trek? Dan kunt u een keuze maken uit de verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Vlees, vis of vegetarische gerechten, 't Tolhuys heeft het allemaal. Bovendien bieden ze ook kindermenu's voor de kleintjes. Zo kan iedereen, de kleine en de grote eters, genieten van een lekkere maaltijd.

't Tolhuys staat ook open voor feesten en partijen, van verjaardagsfeesten tot themafeesten. Ze bieden een groot assortiment voor elke gelegenheid. Luxe hapjes, een high tea of gewoon bittergarnituur, alles kan. Ook bedrijven, verenigen of clubs kunnen gebruik maken van de gezellige binnen- en buitenlocatie. De locatie biedt ruimte voor maximaal honderd mensen, zodat kleine en grote groepen te ontvangen zijn.

Daarnaast biedt 't Tolhuys ook de mogelijkheid om op vrijdag- of zondagavond aan te schuiven bij het concept 'Eet je mee'. Een ideale oplossing wanneer u even niet alleen wilt eten. U kunt dan een vast menu bestellen en genieten van de gezelligheid in dit knusse restaurant in Klundert!