Imkos Puur Zee

Adres
Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
Telefoon
0251-374 304
Dinerbon.com Wijk aan Zee Imkos Puur Zee
Dinerbon.com Wijk aan Zee Imkos Puur Zee

Imko’s Puur Zee is een stijlvol restaurant in Wijk aan Zee dat bekend staat om haar visspecialiteiten. U kunt dit restaurant vinden bij Hotel Villa De Klugte. Het is natuurlijk extra speciaal om ook hier te verblijven, maar ook zonder overnachting bent u van harte welkom om te komen dineren. U bent ook welkom met uw Dinerbon!

De echte visliefhebber zal zijn hart kunnen ophalen bij Imko’s Puur Zee. De eigenaren Imko Binnerts en Jacco Kalf zijn ervaren chefs die een passie delen voor vis en schaaldieren. Vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch zijn de criteria waar de ingrediënten aan moeten voldoen. Ze kiezen bewust voor het ontbreken van een uitgebreide a la carte kaart. Zo is er altijd een beperkte voorraad van verse producten van topkwaliteit! U krijgt dan een verfijnde proeverij van vier, vijf, zes of zeven gangen. U kunt daarna ook met uw Dinerbon afrekenen. De wijnkaart is ook met veel zorg samengesteld door de chefs. U heeft de keus uit veel Duitse, Oostenrijkse en Bourgogne wijnen. Zo wordt een diner bij Imko’s Puur Zee met uw Dinerbon een ware smaakbeleving!

Zondagmiddag bij Imko’s is één groot feest tijdens de ‘’family lunch’’. Wanneer u binnenstapt tussen 13:00 en 14:00 begint u de dag goed met een mousserende wijn en amuse. De vele visspecialiteiten en bijpassende wijnen die u daarna zult proeven maken het vakantiegevoel compleet. Dit is een leuke manier om op de zondag tijd vrij te maken voor uw familie of vrienden. Diner in stijl met uw Dinerbon!