Pekelahof

Adres
Raadhuislaan 109
9665 JC Oude Pekela
Telefoon
0597 618444
Dinerbon.com Oude Pekela Pekelahof
Dinerbon.com Oude Pekela Pekelahof
Dinerbon.com Oude Pekela Pekelahof
Dinerbon.com Oude Pekela Pekelahof

Brasserie-Restaurant Pekelahof is direct gelegen aan de uitvalswegen naar Winschoten, Meeden en Nieuw Pekela. Al jaren is het mooie restaurant een begrip in de regio en heeft hier een goede naam opgebouwd. Uw Dinerbon kunt u gebruiken voor een tal van verschillende dinermogelijkheden. In het restaurant is plek voor 100 personen en in de spieskamer zijn nog eens 50 zitplaatsen. De spieskamer is uitgerust met privé bar en zeer geschikt voor feesten en gelegenheden met grote groepen. Ook heeft de Pekelahof een grote zaal waar wel 200 mensen in kunnen. Deze zaal is uitermate geschikt voor uw bruiloft of receptie. Bij de Pekelahof is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Op de uitgebreide kaart van de Pekelahof staan tal van  heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. U bestelt deze a la carte of u kiest een van de wisselende menu’s. Specialiteit zijn de heerlijke grillgerechten en u kunt ook voor een ‘doe het zelf’ optie gaan zoals gourmetten of steengrillen. Hier worden uiteraard lekkere bijgerechten en groenten bij geserveerd. Voor grote groepen is het bij Pekelahof mogelijk te kiezen tussen verschillende buffetten met warme en koude gerechten die u voor een bepaalde tijd onbeperkt kunt opscheppen. Ideaal voor allerlei gelegenheden!

Bij de Pekelahof wordt aandacht besteedt aan het kleinste detail. Zo wordt er enkel de lekkerste puro-koffie geserveerd. Dit betekent dat de koffiebonen geproduceerd zijn volgens het Max Havelaar fair-trade principe en dat de mix van bonen is samengesteld door een panel van professionals.

Met uw Dinerbon bent u van harte uitgenodigd in Brasserie-Restaurant Pekelahof. Gegarandeerd een fantastische avond!