Hooge Esch

Adres
Alsteedseweg 38
7481 RW Buurse
Telefoon
053-5696429
Dinerbon.com Buurse Hooge Esch

Hooge Esch in Buurse is een sfeervolle pannenkoekenboerderij waar u terecht kunt voor de lekkerste pannenkoeken van Nederland. Ze accepteren hier gelukkig ook uw Dinerbon! Gezien de schitterende omgeving, vele fietsroutes en moderne oplaadpunten voor de elektrische fiets is Hooge Esch het perfecte eindpunt na een fietstochtje. Een echte ambachtelijke pannenkoek en een lekker drankje zullen dan extra goed smaken! Hooge Esch is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 11:00 en 19:30. Kom gauw eens langs en neem uw Dinerbon mee.

Bij pannenkoekenboerderij Hooge Esch kunt u kiezen uit meer dan 35 verschillende zoete en hartige pannenkoeken. Ze maken enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten en de pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken. Dat wil zeggen dat het beleg altijd samen met het beslag gebakken wordt in de koekenpan. Zoals het hoort! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de ‘’Pannenkoek Tanya’’ met appel en rozijn, de ‘’Pannenkoek Rietmolen’’ met spek, kaas, champignons en paprika of de ‘’Pannenkoek Dievelaar’’ met shoarma, knoflooksaus en rauwkost. Uiteraard is Hooge Esch een leuke plek om te gaan eten met uw kinderen. Op de kaart staan diverse kinderpannenkoeken met bijvoorbeeld poedersuiker of chocoladepasta. Bovendien beschikt Hooge Esch over een trampoline, springkussen en vele andere buiten- en binnenspeeltoestellen. Zo kunnen de kleintjes zich na het eten eindeloos vermaken terwijl u nog even natafelt.

Bij Hooge Esch kan iedere gast gezellig komen dineren in ruil voor de Dinerbon. Naast pannenkoeken serveren ze ook belegde broodjes, maaltijdsalades, spareribs en saté van varkenshaas. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een heerlijke maaltijd!