De Zon Hotel en Restaurant

Adres
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon
0529 455 550
Dinerbon.com Ommen De Zon Hotel en Restaurant
Dinerbon.com Ommen De Zon Hotel en Restaurant

Hotel Restaurant De Zon is een plek waar u echt weer eens uitgebreid kunt tafelen onder het genot van culinaire hoogstandjes en bijzondere wijnen. De echte fijnproever moet hier zijn met zijn of haar Dinerbon! U vindt dit restaurant in Ommen, pal aan de oever van de zuidelijke oever van de Overijsselse Vecht. Combineer een heerlijk diner met boottocht, fietstocht in de bossen of bezoekje aan het hertenkamp. Met uw Dinerbon is van alles mogelijk.

De Zon beschikt over comfortabele loungebanken en een prachtig uitzicht over het water. Bovendien is het terras ook nog eens voorzien van een buitenbar, parasols, windschermen en terrasverwarming. Zo kunt u in alle rust genieten van een lekker hapje en drankje. Zo kunt u de Dinerbon bijvoorbeeld besteden aan een uitgebreide lunch. Wat dacht u van een voorjaarssalade met lamsham, asperges en kwarteleitjes? Een goede hamburger met dikke Vlaamse frieten behoort overigens ook tot de mogelijkheden. In de avond kunt u genieten van een bijzonder diner. De keuken van De Zon wordt geleidt door chef-kok Gerhard Müller en zijn team. Hij was ooit de jongste chef-kok van Nederland met een Michelinster, dus een diner bij De Zon staat garant voor een culinair festijn. Hij maakt graag gebruik van seizoens- en streekproducten, wat u zeker terug zult zien op de kaart.

Zo kunt u in de winter bijvoorbeeld gebraden en gestoofde hertenrug met hutspot, crème van vadouvan kruiden en kastanjes bestellen. Dat zal heerlijk smaken in combinatie met een mooi glas rode wijn uit de Reestlandhoeve! Uw Dinerbon is bij De Zon het hele jaar door goed besteed.