De Drie Gekroonde Laarsjes

Adres
Rijksstraatweg 106
3632 AG Loenen aan de Vecht
Telefoon
0294 - 232757
Dinerbon.com Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Dinerbon.com Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Dinerbon.com Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Dinerbon.com Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes

Eterij De Drie gekroonde Laarsjes is een informeel middenklas restaurant in het oude dorp van Loenen aan de Vecht, waar het restaurant al meer dan 20 jaar een ‘persoonlijk’ begrip is. De Drie Gekroonde Laarsjes is een intiem no nonsense restaurant waar uit eten leuk, vers, gezellig en betaalbaar is. Ook met uw dinerbon bent u van harte welkom!  

In de gezellige bar kunt u fijn een aperitief of digestief drinken en bij mooi weer openen wij ons heerlijke terras achter ons 17de eeuwse pand. Verder kunt u met uw dinerbon bij ons terecht voor lunch of diner, intiem of met een (groter) gezelschap.

Wij voeren een uitgebreide á la carte kaart met zowel vis- vlees- als vegetarische gerechten.

Onze verse pasta's worden alom zeer gewaardeerd. Daarnaast heeft u bij ons de keus uit heerlijke 4- of 5-gangen verrassingsmenu’s. Deze bevatten heerlijke gerechten die niet op onze kaart voorkomen. Ook met uw dieetwensen houden wij – in overleg – graag rekening. Voor de kleine eter kunnen wij met gemak de meeste van onze gerechten verkleinen.

De keuken van De Drie Gekroonde Laarsjes heeft Hollandse, Franse en Italiaanse invloeden en daarnaast maken wij vaak gebruik van specialiteiten van het seizoen zoals wild, asperges en mosselen. Ons deskundige keukenteam werkt enkel met verse producten en het liefst biologisch en diervriendelijk. Onze lekkere gerechten worden gecomplimenteerd met wijnen van onze uitgebreide wijnkaart. Wij hebben altijd minimaal 12 open wijnen die ook per seizoen variëren en daarnaast serveren wij vele wijnen per fles voor een goede prijs.

Met uw Dinerbon kunt u bij De Drie Gekroonde laarsjes genieten van een hapje en drankje in een heerlijke ongedwongen no nonsense sfeer. Wij heten u alvast van harte welkom! Vergeet uw Dinerbon van Diner Cadeau niet.