Hofman cafe

Adres
Janskerkhof 17a
3512 BM Utrecht
Telefoon
030 - 2302 470
Dinerbon.com Utrecht Hofman cafe
Dinerbon.com Utrecht Hofman cafe
Dinerbon.com Utrecht Hofman cafe

Op het Janskerkhof in Utrecht, achter de grote kerk, bevindt zich het gezellige Hofman Café. Besteed uw Dinerbon hier aan een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel. De gemoedelijke ambiance en ons vriendelijke personeel zullen de ervaring compleet maken. Op warme dagen kunt u ook plaatsnemen op ons zonnige terras met prachtig uitzicht. Na uw diner hoeft u zeker niet te vertrekken. Op donderdag nodigen wij vernieuwende bandjes uit om live muziek te spelen en op vrijdag en zaterdag treden bij ons fantastische dj’s op. Ook onze culturele thema-avonden zijn zeer aan te raden. Ons café is dan ineens een filosofisch, jazz-, comedy- of literatuurcafé.

Onze menukaart bevat zowel voor lunch als diner zeer verrassende gerechten, heerlijk klaargemaakt door onze professionele koks. Het lunchmenu bevat onder andere heerlijke verse broodjes, salades, panini’s en tosti’s. Hier kunt u tussen half twaalf en vier heerlijk van genieten. Daarna is het tijd voor het diner en voeren wij onze dinerkaart met vis-, vlees- en vegetarische specialiteiten. Dineren bij Hofman hoeft niet duur te zijn; op onze comedy-avonden bieden wij zelfs al onze hoofdgerechten voor slechts 10 euro en ook een zeer voordelig driegangenmenu. Kijk ook zeker boven de 8 personen naar onze groepsmenu’s.

Onze drankkaart is zo mogelijk nog indrukwekkender. U kunt bij ons een keuze maken uit meer dan 60 verschillende bieren. Kunt u niet kiezen? Probeer dan onze high beer met drie verschillende bieren van de tap en gevarieerde hapjes. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor enkel een bakje biologische koffie.

Zien wij u snel met uw Dinerbon? Wij kijken ernaar uit u een fantastische ervaring te bezorgen.