Restaurant het Zuiden

Adres
Mariastraat 4
3511 LP Utrecht
Telefoon
030-2325848
Dinerbon.com Utrecht Restaurant het Zuiden
Dinerbon.com Utrecht Restaurant het Zuiden
Dinerbon.com Utrecht Restaurant het Zuiden

Restaurant het Zuiden is een sfeervolle horecaonderneming in het hartje van Utrecht. Het ligt op loopafstand van het centraal station, de vele winkels en de mooie grachten van de Utrechtse binnenstad. In dit restaurant vol Mediterrane invloeden bent u met uw dinerbon van harte welkom om te proeven, te genieten en gezellig samen te zijn met vrienden en familie. Elke dinsdag tot en met zondag kunt u tussen 12 en 22 uur terecht bij restaurant Het Zuiden om uw smaakpapillen aangenaam te verrassen!

De chef van het restaurant kookt met de meest mooie producten en presenteert zijn gerechten altijd op een zeer eigentijdse wijze. De hoofdmoot van de menukaart is vis, u kunt met uw dinerbon werkelijk de meest uiteenlopende vissoorten proeven, van lekker schaal en schelpdieren tot een prachtig stuk zalm of tonijn. De gerechten van restaurant Het Zuiden smaken buiten de deur natuurlijk net zo lekker als binnen de muren van het restaurant, en daarom verzorgen ze bij het Zuiden met liefde de catering voor uw evenement thuis of op locatie. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden, dan zorgt het team van restaurant het Zuiden ervoor dat uw perfecte avond wordt gerealiseerd!

Wilt u echt zelf ervaren hoe de smaken van de Zuidelijke Europese landen vermengen met de pure Hollandse streekproducten tot de meest originele en smakelijke maaltijden? Kom dan een bezoek brengen aan restaurant het Zuiden in de mooie stad Utrecht en laat u verrassen door de chef! U kunt uiteraard betalen met uw dinerbon dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek!