Restaurant Juliana

Adres
Amsterdamsestraatweg 464
3553 EL Utrecht
Telefoon
030 - 244 00 32
Dinerbon.com Utrecht Restaurant Juliana

Restaurant Juliana is een fantastisch restaurant voor iedereen die van de Chinese en Japanse keuken houdt. De chefs hebben namelijk beide kookkunsten volledig onder de knie! Ze zijn ook nog eens gevestigd op een prachtige locatie aan het Juliapark in Utrecht. Schuif aan en geniet van een ware culinaire ervaring en een sfeervolle ambiance. U kunt hier nu ook uw Dinerbon verzilveren! Restaurant Juliana is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 16:00 en 22:30.

Het restaurant is zeer toegankelijk voor alle gasten. Of u nou komt eten met uw partner of familie, bij Restaurant Juliana zit u altijd goed! Veel gasten zijn positief verrast over de mogelijkheden die het bereiden van eten op de Japanse Teppas Yaki-plaat te bieden heeft. In ruil voor uw Dinerbon wordt uw diner op spectaculaire wijze voor uw neus klaar gemaakt! Uiteraard kunt u ook heerlijke sushi en sashimi bestellen. In de Chinese beschaving heeft voedsel ook altijd al een belangrijke rol gespeeld. Inmiddels is deze keuken zeer geliefd en gewaardeerd over de hele wereld. Ook bij Restaurant Juliana kunt u heerlijke Chinese specialiteiten bestellen met uw Dinerbon. Wat dacht u bijvoorbeeld van Tjap Tjoi, Babi Pangang of één van de kruidige vegetarische groenteschotels?

Het leuke aan Restaurant Juliana is dat ze allerlei speciale menu’s aanbieden aan hun gasten. Deze kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Extra feestelijk is het Ta Pin Long Bouillon Fondu Menu. Dan krijgt u als hoofdgerecht een grote pan bouillon waar u zelf verschillende soorten vlees, vis en groenten mag laten garen. Eet smakelijk!