Barn 47 Den Haag

Adres
Poeldijkseweg 47
2544 NS Den Haag
Telefoon
0881 266047
Dinerbon.com Den Haag Barn 47 Den Haag
Dinerbon.com Den Haag Barn 47 Den Haag
Dinerbon.com Den Haag Barn 47 Den Haag
Dinerbon.com Den Haag Barn 47 Den Haag
Dinerbon.com Den Haag Barn 47 Den Haag

Aan de zuidwestelijke rand van Den Haag, naast recreatiegebied De Uithof, ligt de in alle opzichten indrukwekkende eetgelegenheid Barn 47. Wie ooit wereldsteden als Madrid, Los Angeles of New York heeft bezocht kent ze ongetwijfeld: de gigantische ‘food courts’ met tafeltjes en zitjes in het midden en daaromheen de meest uiteenlopende restaurants die gerechten uit de hele wereld serveren. De eigenaren van Barn 47 hebben dit idee toegepast in een imposante hal die oogt als een trendy Amerikaans pakhuis. De inrichting is ronduit spectaculair met overal comfortabele chesterfield banken, chique kroonluchters en, ondanks het grote oppervlak, toch veel knusse, intieme zithoekjes. Niet alleen voor grote maar ook voor kleine mensen is deze locatie heel aantrekkelijk. Voor kinderen is er een – goed geïsoleerd – speelparadijs waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. Zo kan het hele gezin genieten van een gezellig avondje uit.

Bij Barn 47 betaal je een vaste prijs per persoon en stel je vervolgens zelf je diner samen met keus uit heel veel heerlijke gerechten van over de hele wereld. Probeer eens de Aziatische stand met Thaise, Vietnamese en Taiwanese schotels, of de Mexicaanse keuken met de lekkerste nacho’s en taco’s. De Italiaanse chef-kok bakt verse pizza’s en voor vleesliefhebbers is er Barn’s Butcher waar spareribs en steaks met grote zorg op de houtskoolgrill worden bereid. Eet je liever vis? Bij The Fish Market kun je kiezen uit zalm, kabeljauw en gamba’s. Er is ook een aparte sushibar waar de verse hapjes en gerechtjes volgens authentiek recept worden bereid waar je bijstaat. En kinderen? Die hebben bij Barn 47 hun eigen Kids Kitchen met onder meer heerlijke pannenkoeken in de leukste vormen. Desserts zijn hier een verhaal apart: de keuze is enorm en de porties zijn bewust niet te groot zodat je er op je gemak heel veel kunt proeven.

Barn 47 is geopend op woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 tot 23:00 uur (op zondag tot 21:30 uur). Op zaterdag en zondag kun je er ook lunchen vanaf 12:00 uur. Afrekenen is vanzelfsprekend mogelijk met je Dinerbon of Dinercheque.