Restaurant Kitch&

Adres
Rembrandtstraat 2
2311NW Leiden
Telefoon
071 5137767
Dinerbon.com Leiden Restaurant Kitch&
Dinerbon.com Leiden Restaurant Kitch&
Dinerbon.com Leiden Restaurant Kitch&
Dinerbon.com Leiden Restaurant Kitch&

Op een rustiek plekje in het centrum van het mooie Leiden treft u Restaurant Kitch&, waar u op sfeervolle en culinair spannende wijze kunt dineren. In ons sfeervolle en modern vormgegeven restaurant, inclusief prachtige restaurantbar, kunt u zich een avondje culinair laten verrassen door onze chef-kok. Met uw dinerbon kunt u er zo zelf achter komen hoe goed wij daadwerkelijk koken in onze keuken. Kitch& is dan ook een vernieuwend restaurant met een overheerlijke, spannende keuken. Kom zelf met uw Dinerbon ervaren wat Kitch& allemaal te bieden heeft. Wij bezorgen u een culinair prikkelende avond met uw dinerbon die u zich nog lang zult herinneren. Onze benadering van koken ligt het accent voornamelijk op vernieuwen. Wij streven er dan ook naar om onze kaart prikkelend en spannend te houden. Zo maken wij vaak aanpassingen aan onze kaart en hebben we regelmatig dinerthema-avonden. Zo is woensdag visdag, waarbij u kunt genieten van de favoriete visgerechten van onze chef.

Onze à la carte menukaart hebben wij opgedeeld in de ‘Foodshots’, ‘Bites’ en ‘Big Bites’. Zoals de naam impliceert varieert de grootte van deze gerechtjes van klein tot royaal. Ook voor een lekker menu bent u met uw dinerbon bij ons aan het juiste adres. Laat u gedurende vijf gangen culinair verrassen door onze chef-kok met het ‘Parade van de Chef’ menu. Hier heeft onze chef zijn creativiteit echt op losgelaten, waar u vervolgens van kunt genieten.

Neem uw dinerbon mee naar Leiden en kom spannend dineren bij Kitch&. Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u op voorhand van harte welkom!